Овните ги очакват успехи, а Раците - любовни трепети - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Честита Баба Марта! Ще се наложи в почивния ден да се заемете и с обществените задължения, които сте поели дори и ако никак не ви се работи. Пред вас за пореден път се разкриват нови печеливши перспективи. Предпазвайте се да не изпаднете в неудобна ситуация, ако се занимавате с политика и се окажете в центъра на спор. Имате възможност да оправите личните си отношения. Нищо чудно да се увлечете в нова романтична връзка. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие, само ако интимната ви половинка отговаря на темперамента ви.

ТЕЛЕЦ

Честита Баба Марта! Внимавайте как и пред кого говорите в този почивен ден. Думите ви може да бъдат разбрани повратно и през следващата седмица да бъдат неправилно предадени като критични забележки на вашите началници. Не се надявайте, че днес късметът ви ще проработи, ако се отдадете на развлечения и забравите служебните си задължения. Интимните ви партньори са се отдалечили, заради съмнения, че им изневерявате. Дали сте им повод да не ви вярват и трудно ще спечелите отново доверието им. Не се опитвайте да се сдобрявате в леглото, защото дори и да се стигне до сексуален контакт, той няма да оправи отношенията ви.

БЛИЗНАЦИ

Честита Баба Марта! Внесете хармония в отношенията с подчинените си, с деловите си партньори и с вашите началници, ако работите и днес, в почивния ден. Успехът е с вас, ако се заредите с оптимистично настроение. Ще сте оценени на работното място както очаквате и отново ще се справите отлично със задълженията си. Запознанствата и личните ви отношения са проблемни и ви депресират. Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Любимите ви се притесняват заради нежеланието ви да им докажете чувствата си. Постарайте се да предразположите интимния си партньор за сексуални удоволствия. Ще изгладите недоразуменията.

РАК

Честита Баба Марта! Огледайте се внимателно около себе си в този почивен ден и преценете дали не трябва да създадете нови делови познанства. Наблегнете на работата си и на деловите срещи, които ще ви донесат полза през месеца. Не се надявайте, че ще изгладите бързо недоразуменията във вашето семейство. Овладейте емоциите си. Денят ви дарява шанс за среща с подходящата половинка, ако не сте семейни. Чувствата ви са споделени. Нямате желание за сексуални удоволствия. Този факт отново ще озадачи партньорите ви и ще ги дистанцира.

ЛЪВ

Честита Баба Марта! В личния ви живот цари хаос и затова сте изпаднали в депресия, от която сякаш сами отказвате да се измъкнете в почивния ден. На работното място при подписване на договори успеха е с вас. Очаквайте приходи и от самостоятелна дейност. Не са изключени затруднения в общуването с делови партньорите. Прибързаността в разговорите с любимите ви хора е причина за неразбирателство. Не са уверени в чувствата ви и искат да се разделите. Няма да сте готови за сексуални удоволствия вечерта, а това ще е още един повод за разправия.

ДЕВА

Честита Баба Марта! Очертава се напрегнат почивен ден, особено ако сте решили да пътувате. Не прекалявайте с високата скорост и бъдете внимателни, ако сте зад волана. Направете всичко възможно да уговорите деловите срещи и за следващата седмица, въпреки че няма да е лесно да убедите партньори от други градове да дойдат при вас. Не се опитвайте да налагате правила в отношенията с любимите си хора, ако не сте семейни, мили жени, защото това ще ги отблъсне от вас и ще ги загубите. Несемейните, които са влюбени, да се съобразяват изцяло с желанията на партньорите си в сексуалните мигове.

ВЕЗНИ

Честита Баба Марта! Начинанията в почивния ден са успешни, а новината за предстоящи финансови постъпления ще ви зарадва. Във ваша полза е да сте предпазливи и прозорливи. Внимавайте сами да не си създадете проблеми. Отдалечете от живота си деловите партньори, които ви унижават и са причината, да ви липсва самочувствие. Тези от вас, които са влюбени, днес могат да споделят чувствата си и да направят крачката към сериозно обвързване. Семейните да не допускат изневяра, защото ще съжаляват за отдалечаването на партньора си.

СКОРПИОН

Честита Баба Марта! Преценете дали са изгодни отправените ви делови предложения, за да не сгрешите в избора си в почивния ден. Ще осъзнаете, че искате да се насочите към нова професионална кариера, свързана с интелектуалната и духовна сфера, но дали ще имате сили да оцените и усвоите новите знания си отговорете сами. Разрешете семейни проблеми и недоразумения с интимната половинка. Вечерта се отдайте на приятни романтични мигове и на сексуални удоволствия, които са желани от двама ви, защото ще ви избавят от напрежението.

СТРЕЛЕЦ

Честита Баба Марта! Работата ви изисква пълна концентрация, ако се налага да отхвърляте задачи в почивния ден. Не позволявайте да ви занимават с неща, които ви губят времето. Ще ви ядоса разговор с ваши познати, които искат отново заем, а парите винаги потъват незнайно къде. Трудностите преодолявате с лекота. Деловите срещи са успешни. Ако не ревнувате без причина имате шанс да разрешите проблемите си. Нови любовни завоевания ще се окажат разочароващи. Ако сте скъсали с интимните си партньори, се откажете от секс със случайни партньори и изчакайте да се влюбите отново.

КОЗИРОГ

Честита Баба Марта! В програмата ви за почивния ден са включени и делови задължения. Договорете участие в нови проекти и се подгответе за назначаване на нови служители. Ако се наложи да обсъждате служебни проблеми, отложете тези разговори за следобед. Не допускайте вашите колеги да ви досаждат докато работите. Ако сте семейни и се влюбите неочаквано, внимавайте защото ще си създадете проблеми. Брачната ви половинка няма да ви прости изневярата. Сексуалните ви отношения зависят от вашата коректност и желание за интимност, което ви липсва, защото сте преуморени.

ВОДОЛЕЙ

Честита Баба Марта! Вашите служебни планове и нови идеите ще бъдат оценени и подкрепени, а започнатите задачи продължени и в този почивен ден ще ви донесат отлични резултати. Не взимайте прибързани решения за инвестиция на получените пари, Меркурий е ретрограден до 10 март. Не пренебрегвайте възможностите за разговори с чужбина. За да срещнете половинката си трябва да приемате хората такива каквито са. За да сте щастливи в интимните мигове с любимите си хора, трябва да създадете хармония и в сексуалните си отношения.

РИБИ

Честита Баба Марта! Очаквайте успешен почивен ден, защото ви обещава финансови постъпления и добра оценка на работното място. Не се притеснявайте от завистта на вашите колеги. Ако сте си внушили, че вашите проблеми са породени от комплексни фактори, най-добре е да изясните какви са и да престанете да се притеснявате, за да не блокирате сами пътя си. Ако все още се обичате с интимната си половинка не се подавайте на прекалена зависимост един от друг. Сексуалното привличане между вас и брачната ви половинка е породено и от духовната ви връзка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп