Ози Озбърн пусна видео в тандем с рапъра Пост Малоун

Парчето "It's a Raid" е породено от истински случай

Рок динозавърът записва нов албум

Ози Озбърн , заедно с рапъра Post Malone, представиха видеоклип към песента  "It's a Raid" - едно шумно, мелодично, рок-енергично парче. То беше включено в дванайсетия студиен албум на Ози Озбърн "Ordinary Man" ("Обикновен човек", излязъл точно преди година и събрал други звезди като  Слаш, Елтън Джон, Дъф Маккаган на баса, барабаниста на "Red Hot Chili Peppers" -  Чад Смит.  

"It’s a Raid“ е една от 11-те песни в албума на Принца на мрака, но музикантът реши да заснеме видеото точно сега. Парчето на рок ветерана е супер динамично, но в средата има и интересна Блек-Сабатска бавна част, сякаш писана от Тони Айоми. 

В "It’s a Raid" рапърът Post Malone не рапира, а пее, което никога не е правил, опитвайки се да  подражава на "великия и ужасен" Ози Озбърн.

Клипът е впечатляващ. Поради COVID-19, рапърът и Ози решават да го направят анимиран: по този начин е по-безопасно. Сюжетът е доста традиционен: полиция, преследвания, бесни скорости.

Базиран е на реални събития.  Вдъхновението за парчето е породено от истински случай.  Както си спомня Ози, навремето, докато "Black Sabbath" записват албума "Vol. 4" , който излиза през 1972 г, полицията нахлула в студиото, което било пълно кокаин и марихуана.

Преди това Озбърн, не много адаптиран към ежедневието, натиска "алармения сигнал", обърквайки го с бутона на климатика! Впоследствие полицията нахлува в студиото. Тогава Ози започва да крещи:"Това е шибано нахълтване!", докато се  опитва да скрие наркотиците в една от баните на къщата. От там идва и "нахълтването" в парчето "It's a Raid".

Това не е първата работа на на Ози Озбърн с рапъра Пост Малоун. Предишният проект -  парчето "Take What You Want" се появи през 2019 г.

В момента Ози Озбърн работи върху нов компактдиск в Англия. Но той страда от болестта на Паркинсон  и записите сигурно ще са  бавни. Но певецът е решен да ги завърши!

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес