Онур Туна си пада по луди жени

 

Актьорът е ревнив и смята, че любовта е мания

Онур Туна е познат на българските зрители от сериалите "Опасно изкушение" и "Доктор Чудо". Актьорът е запален по спорта, музиката и математиката. Той е по-малкото от двете деца в семейството. Майка му и баща му се срещат в гимназиалния фолклорен състав и оттогава са неразделни. На 15 години Онур се мести в Бурса, където завършва гимназия и открива страстта си към музиката. По време на юношеството си е част от музикални групи в училище и композира свои текстове на песни. Играе волейбол и е в училищния отбор по баскетбол - спорт, който продължава да практикува през свободното си време и до днес.

Винаги с китара под ръка, светлоокият красавец се интересува от театър и участва в ученически пиеси. По-късно специализира икономика, учи класическа музика в консерваторията и актьорско майсторство в Измир. Работи като модел в продължение на 4 години. Артистичната си кариера започва през 2011 г., когато получава първата си малка роля в сериал. 

За любовния му живот се знае малко, защото той обикновено не говори за това в интервютата. Все пак е известно, че първата му важна връзка е през 2012 г. с актрисата Ясемин Алън, но година след като връзката е оповестена публично, те се разделят. Тогава Онур започва мимолетен романс с модела Нил Атеш. В началото на 2016 г. публично признава връзката си със Седа Гювен, с която си партнира във "Филинта". Връзката е дълга, но също приключва. В началото на 2019 г. е хванат да вечеря в Нишанташъ с млада жена, но тогава уточняват, че са стари приятели. В момента изживява любовен романс с Елиф Доан, позната на българските зрители от сериала "Любовта не разбира от думи". 

Турският актьор обича да харчи пари за обувки. Неговата голяма любов са котките и кучето му. В момента Онур Туна оглавява турската адаптация на южнокорейския телевизионен сериал "Невинният обвиняем" - "Затворник" (Mahkum). Най-голям успех обаче пожъна с поредицата "Доктор Чудо". Когато получава сценария е силно впечатлен от историята и си казва: "Това е!" Бях сигурен, че ще сътворим нещо добро и приех“.

В личния си живот той се определя като много ревнив. „Луд съм и ревнувам. Аз съм човек, който го прави по по-сладки начини. Мисля, че и една жена би искала това. Да бъде обсебена, да се чуди... Хубаво е да знаеш, че някой те е хванал, че те притежава, и е любопитен за всичко случващо се около теб. Ако любовта е истинска, трябва да се правят жертви и компромиси. Не е лесно да имаш връзка. Ето защо не трябва да бъде публична. Любовта е мания. Любовта започва интензивно отначало и след това се балансира“, смята Онур. Според него всеки мъж трябва да приема жената, която обича с нейните истини и недостатъци. И самият той иска да бъде обичан така. Но като цяло го привличат уверени, интелигентни и луди жени.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица