Оперираха по спешност бившата жена на Икер Касияс, той обмислял да спре с отразяването на световното

Животът отново удари Сара Карбонеро, която според списание Lecturas в понеделник е била приета и претърпяла спешна операция в Clínica Universitaria de Navarra след преглед за злокачествен тумор на яйчниците, от който страдаше преди три години и половина. Медицински екип, който я лекуваше, реши да предприеме драстичната стъпка, след като я подложи на различни тестове, за да провери дали е в добро здраве.

Карбонеро е оставила синовете си Мартин и Лукас, резултат от връзката й с Икер Касияс, на грижите на сестра си Ирен, тъй като бившият футболист е в Катар, отразявайки Световното първенство за испанската радиотелевизия. Бившата журналистка на Радио MARCA не е сама, тъй като както майка й, така и нейна близка приятелка, също журналистка  - Изабел Хименес, са до нея от момента. Икер Касияс е обмислял да се откаже от отразяването на Световното първенство в Катар, за да се грижи за децата си, въпреки че накрая изключил тази опция, за да се опита да придаде на ситуацията колкото се може повече нормалност, както за Мартин и Лукас, които са съответно на 8 и 6 години и чието благосъстояние е приоритет както за Сара Карбонеро, така и за бившия вратар на Реал Мадрид, Порто и испанския футболен отбор, така и за общественото мнение.

На 21 май 2019 г. Сара Карбонеро съобщи в социалните си мрежи, че няколко дни преди това при преглед лекарите са открили злокачествен тумор и тя вече е била оперирана. „Всичко мина много добре, за щастие го хванахме много рано, но ми остават още няколко месеца борба, докато следвам съответното лечение. Спокойна съм и съм уверена, че всичко ще се нареди добре. Знам, че пътят ще бъде труден, но и че ще има щастлив край “, написа 38-годишната журналистка в профила си в Instagram тогава.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят