Оргия с лесбийки в хотела на Лео Меси

Суперзвездата Лионел Меси ще бъде домакин на четиридневен секс маратон с лесбийки. Хотел „Ес Виве“ в Ибиса, който се намира в непосредствена близост до един от най-популярните плажове на острова, ще даде подслон на събитието. То ще продължи четири дни.

Организатор е клуб, в който членуват над 10 000 лесбийки.

"Става въпрос за жени, които опознават своята сексуалност и са отворени към всичко, което може да правят само с представители на своя пол", разкриват организаторите.

Хотелът на Меси ще бъде посетен от жени на възраст от 18 до 49 години. Клубът им организира партита по цялото земно кълбо. Телефоните и камерите по време на сбирките обаче са забранени.

Купонът в Ибиса започва още в четвъртък в най-луксозното помещение, намиращо се на покрива на хотела. Луксозен бар и басейн ще допринесат за настроението на посетителите. Те ще се бръкнат с по 650 евро за изживяването.

"Предишното събиране завърши с оргия около наетия комплекс - пише английският таблоид "Сън". - Всичко започва с няколко питиета, но продължава с четене на еротична поезия, игра на шише и търкане на гърди.“

Към момента са записани над 100 дами, които ще се опознават в хотела на един от най-големите играчи в историята.

Лионел Меси купи „Ес Вивес“ през март. Сградата разполага с 52 бутикови стаи с много екстри. Хотелът е в стил „арт деко“ и е строен през 40-те години на миналия век.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят