Орлин Горанов е Мъдреца във „Фермата”

Орлин Горанов влиза в ролята на Мъдреца в риалити шоуто.

Певецът е със специален статут и няма да се състезава в битките

Ще съм част и от двете групи с участници, каза изпълнителят

Големият български певец и музикант Орлин Горанов ще бъде част от звездния каст в петия сезон на риалити предаването “Фермата”, който стартира на 6 септември по Би Ти Ви. Изпълнителят ще има специален статут и мисия в шоуто. Той ще влезе в ролята на Мъдреца, който чрез своя житейски опит и познания ще вдъхновява участниците. В предстоящия формат те ще започнат играта си, разделени в две различни ферми.

Водещите и изпълнителни продуценти на “Фермата” Иван и Андрей канят Орлин Горанов заради неговата репутация и вълнуващ живот, в който е имал шанса да се занимава с това, което обича.

“Аз ще съм част и от двете групи с участници. Ще се опитам да разбера какво мислят за живота и неговата пъстрота от емоции и събития, както и какво спира нас, българите, да живеем с усмивка и най-вече заедно, в един “нов свят”, каза 62-годишният певец.

В пети сезон на “Фермата” Орлин Горанов ще се присъедини към останалите участници и ще се труди рамо до рамо с тях, но няма да се състезава за голямата награда от 100 000 лева.

“Фермата” е уникална игра и голямо училище. Всички, които са избрани да участват, могат да се смятат вече за победители, защото те са автентична представителна извадка на нашето общество”, допълни Орлин Горанов.

Коментари

Задължително поле