Остин Бътлър се бие с нацисти

Стрийминг услугата Apple TV+ представи трейлър за военната драма от девет епизода „Господари на въздуха“ за членове на военновъздушните сили, които се бият срещу нацистка Германия по време на Втората световна война. Остин Бътлър и Бари Кеоган играят съответно пилотите на бомбардировачи майор Гейл Клайвън и лейтенант Къртис Бидик.

В началото на видеото героят на Бътлър, заедно с другарите си, наблюдава разиграваща се в далечината въздушна битка. Нощното небе, забулено в облаци, е осветено от проблясъци на стрелба и експлозии. Клайвън казва: „Когато го гледаш и не обръщаш внимание какво наистина се случва, виждаш красота.“ Видеото преплита зашеметяващи кадри от небесни пейзажи и самолети с изображения на войници и ожесточени битки.

Според официалното описание, сериалът се фокусира върху чувството за братство, което възниква между пилоти, принудени многократно да рискуват живота си по време на войната. „Господари на въздуха“ е нов продуцентски проект на Стивън Спилбърг, Том Ханкс и Гари Гьоцман. Първите два епизода ще бъдат пуснати на 26 януари 2025 г.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали