Бургазлийка с фрактура на ключицата след падане в автобус

Свалиха пътник-хулиган от автобуса София-Варна Гурбетчията закачал момичета

Ротари клуб дари на Община Велико Търново проект за възстановяване на емблематичната зала във Военния клуб Театралният салон изгоря при пожар преди 5 години и от тогава е неизползваем

Правителственият „Фалкон“ с премиера Борисов на борда приземен ръчно на летище София

Търговец на гласове наказан с 11 месеца затвор условно

Велико Търново влезе като дестинация в каталозите на най-големия румънски туроператор

Деси Слава откровено за следродилната депресия Трябваше да отмине по-бързо, признава певицата

7 водещи архитектурни бюра подадоха проекти за реконструкция на пл. „Св. Неделя“

Руски военни се разположиха в американска база в Сирия (ВИДЕО)

Вандали откраднаха бастуна на Пенчо Славейков от статуята в центъра на София

Стефан Данаилов излезе от комата

Задържаха крадец на бебешка количка от жилищен вход

Владислав Горанов: Проблемът с фалшивите болнични не е само в България

Невиждани снимки на Андреа без фотошоп

Съдът в Перник разпореди повторно броене на бюлетините за общински съветници

Осъден за закана за убийство и жертвата му жалят присъдата Инцидентът се разиграл във великотърновското село Беляковец преди година

Мъж, осъден за закана за убийство към съселянин, и жертвата на заканата са останали недоволни от присъдата на Районен съд Велико Търново и я обжалват на втора инстанция.

Със свое решение магистратите са признали подсъдимия Димитър П. Б. за виновен в това, че на 3 октомври миналата година в с. Беляковец отправил спрямо П. Й. Х. закана с убийство, която би могла да възбуди основателен страх за осъществяването й – „Ще те убия“, „Ще те изпазя, когато няма никой и ще те убия“ и „Ще платя на двама да те изнесат от къщата“.

Първоинстанционният съд осъдил подсъдимия на лишаване от свобода за срок от шест месеца, изтърпяването на което отложил за срок от три години (условно).

Димитър П. Б. е осъден и да заплати в полза на гражданския ищец П. Й. Х. сумата от 1000 лв. като обезщетение за претърпени неимуществени вреди вследствие извършеното престъпление по повдигнатото обвинение, като искът за горницата до 2000 лв. е отхвърлен като неоснователен.

Делото в Окръжен съд – Велико Търново ще се гледа идната седмица и е образувано на основание въззивни жалби от подсъдимия и от частния обвинител и граждански ищец.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.