Дневният хороскоп на Алена за четвъртък, 27.02.2020

На 27 февруари 2020 да почерпят

Украйна разследва Джо Байдън за намеса в работата на прокуратурата

Вдовицата на Енвер Ходжа почина на 99 години

Комисия от Министерство на културата обследва сградите на пл. „Тройката” в Бургас

Вдигнаха “Батмобил“ с паяк в Москва (ВИДЕО)

Гръцки острови на бунт срещу мигранти Недоволство от строителството на нови лагери

Създадоха робот, който може да усеща болка Чувствителността се дължи на синтетична кожа със сензори

Вижте какво ще решава Министерски съвет утре, 27 февруари 2020 г.

Италианец е приет с температура в габровската болница Резултатите от теста за коронавирус ще излязат след два дни

ООН разтревожена заради безпрецедентната инвазия на скакалци в Африка

Втори починал от коронавируса във Франция

Насила отпуск за карантина – незаконен

Осигуровки за фермер, който е и едноличен търговец

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 27 февруари 2020

Осъдиха на 16 г. затвор гуру на секс секта Руснакът Сергей Кириенко беше заловен в Бургас

Харемът на Митрадевананда изкарал милиони за гуруто си.

Жените плащали по 7200 евро, за да станат част от харема

Създателят на порно сектата “Каула Дхарма” Сергей Кириенко, който се укриваше в България, но беше заловен и екстрадиран, преди три дни получи 16 години затвор в Русия. Той е осъден за изтезаване и сексуално насилие над деца, които държал насила в мазе в Подмосковието. Нареклия себе си Митрадевананда Парамахамси редовно пребивал малчуганите за най-малкото провинение и ги насилвал сексуално.

Съучастничката му Татяна Северцева, която също беше задържана в България, получи 15 години затвор. Трети член на сектата – Дмитрий Цатурян е осъден на 6 г.

Сергей Кириенко беше екстрадиран в Русия, където беше издирван.

Сергей Кириенко е от Хабаровск и по професия е инструктор по йога. Почти 20 години работи като фитнес инструктор в Москва, когато му идва идеята да се замогне, като си направи публичен дом. Но не обикновен, а облечен в “учението” му, че само чрез безразборен секс човек може да просветли ума и душата си. За кратко време той става милионер, като привлича млади жени, за които се “жени”, а след това

ги заставя да проституират и да участват в порно филми.

Гуруто влага пари за пластични операции на наложниците си, от които изкарва стотици хиляди евро чрез сниманите от него порнофилми, които разпространява в САЩ, Европа и Мексико.

В края на 2015 г. срещу него започва разследване в Русия след изчезването на 5-годишния Яша Зиборов, който заедно с майка си е в порно сектата. Тревога бият бабата и дядото на момченцето, което с помощта на родителката си е било подложено на сексуални издевателства. Един от осъдените – Цатурян, успява да убеди близките, че момченцето е починало и руската полиция започва арести на сектанти. Няколко месеца по-късно детето е открито в Беларус, след като арестуваната в България Татяна Северцева признава къде е Яша. Най-вероятно той е трябвало да бъде изведен в Латинска Америка, където се намира майка му Анастасия, която се крие от руското правосъдие. За да не бъде осъден, Митрадевананда Свами бяга от Русия и заедно с няколко от сектантите пристига в България. У нас той развива бурна дейност, като

вербува български момичета да му станат “жени”,

а след това ги заставя да участват в порнофилми и секс оргии. През юни 2017 г. е арестуван в Бургас заедно със съучастничката си Татяна Северцева.

В деня, когато трябваше да бъде екстрадиран, Митрадевананда беше намерен в килията си в Бургаския затвор изпаднал в необяснима кома. “Бяха регистрирани възпалителни промени на белия дроб, наличие на синузит и девиация на носната преграда – от страна на главния мозък нямаше отклонения. Той има по-специфичен начин на живот, йога, веган е, всичко е възможно в този наш динамичен живот”, уточни тогава д-р Даниела Люцканова, старши лекар в УМБАЛ – Бургас. Седмица по-късно руснакът се върна отново в съзнание. Причината за комата така и не беше изяснена, но според специалисти йогата Митрадевананда Свами е можел да контролира такива състояния и го е използвал, за да не бъде екстрадиран. “Той е добър, помага на всички, съветва как могат да станат по-силни, по-успешни, по-добри, реално той е благодетел. Всички майки, които живееха при Митрадевананда, бяха там по собствена воля”, твърдеше тогава Сверецова, която беше екстрадирана малко преди гуруто си и също е осъдена. Тя е права за едно –

жените доброволно отивали в сектата,

където Митрадевананда се грижи те да изглеждат добре – наема им коафьори, масажисти и дори плаща са пластичните им операции. Целта е една – порнофилмите и клиентите, които плащат добре за секс с наложниците.

Пари гуруто получава и от самите кандидатки, които си плащат, за да влязат в порно сектата. Първоначалната сума е 1200 евро за жените и 6000 евро за мъжете. В България апетитите на Кириенко нарастват и той обявява нова цена – 7200 евро за жените и 36000 евро за мъжете. Както и изпитателен срок от 1 година. По време на следствието е станало ясно, че той е планирал задълго да остане в България, където да разшири дейността си, като си изписва нови жертви от Русия и от страните от бившия СССР.

 

С парите, изкарани от многобройните си жени

Митрадевананда тънел в разкош във вила в Подмосковието

Гуруто Сергей Кириенко тънел в лукс в къща в Подмосковието.

Сергей Кириенко създава сектата през 2012 г. като смесица от индуизъм, екзорсизъм и собствени фантазии. Като финтес треньор в Москва, започва да опипва почвата, преподавайки йога с тантрически практики. Изненадващо се появяват много последователки, които искат да повишат сексуалноста си. Сред тях са не само самотни жени, но и напълно успешни супруги, майки и бизнес дами. През 2015 г. гуруто се жени за Ксения Ходирева, на която не пречат многобройните жени от харема му, с които живее заедно в триетажна вила в градчето Беляниново, Московска област. Ако се съди по снимките, които сам качвал в интернет, обстановката в нея е доста богата – позлатени кресла, камини, мебели от ценни видове дървесина.

Голямата гордост на гуруто е, че може да стои 3 часа главата си, макар че на видеото, което е публикувал в мрежата, успява да се задържи само 3 мин. Киренко обяснява създаването на сектата така: “Всичко започна в Русия, когато имаше гонения срещу жените с леко поведение. Обмисляше се дали да се приема закон срещу проституцията. И аз им предложих защита чрез интернет, чрез сайта на съпругата ми. За целта трябваше да станат мои жени”. Той създава на момичетата страници в интернет със снимки и списък на сексуалните услуги, които извършват, както и цените за тях. Всичко е можело да продължава с години, ако някои от жените не довели в къщата и децата си. Малчуганите са били подложени на безбройни издевателства и сексуални извращения, които са снимани и продавани на педофили, от което се заинтересовала полицията.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.