Откриха мъртъв доведения син на Уитни Хюстън

Снимка: Уикипедия

Боби Браун-младши, 28-годишният син на певеца Боби Браун и доведен син на покойната певица Уитни Хюстън, е открит мъртъв в Лос Анджелис, съобщава Fox News. В сряда полицейските власти са съобщили пред медията, че Робърт Браун-младши е намерен мъртъв, след като са се отзовали на спешно повикване. В момента не се съобщават повече подробности за причината на смъртта, заподозрян за убийство или деня на неговата кончина. Другият син на Боби Браун - Ландън, потвърди индиректно новината в инстаграм профила си, споделяйки черно-бяла снимка на покойния си брат с посланието: "Ще те обичам завинаги".

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Landon Brown (@la_inspire)

Смъртта на Боби Браун-младши се случва само пет години след кончината на неговата полусестра Боби Кристина Браун, която почина през 2015 г. на едва 22-годишна възраст. Боби Кристина беше открита във вана и хоспитализирана, но по-късно почина, след като прекара месеци в кома и беше лекувана за мозъчно увреждане.

Освен Боби Кристина и Боби Браун-младши, певецът Боби Браун има още пет деца: Ландън (34 години), Лапринша (30), Касиус (11), Бодхи (5) и Хендрикс (4). Майка на Боби Браун-младши е Ким Уорд, с която Боби Браун имаше дългогодишна връзка след периоди на раздели и събирания.

Покойната мащеха на Боби-младши - легендарната певица Уитни Хюстън, почина през 2012 г. на 48-годишна възраст. Певицата и актриса се удави в хотелска вана след прием на наркотици, включително кокаин, които бяха открити в организма й.

Боби Браун и Уитни Хюстън бяха женени от 1992 до 2007 г. Единственото дете на двойката заедно беше Боби Кристина. Сега Боби Браун е женен за Алиша Етеридж, майка на трите му най-малки деца. Двамата се ожениха през 2012 г.

Коментари

Задължително поле