Откриха прострелян убиеца от "Надежда", стрелял е и в главата на бебето си (обновена)

26-годишният Викторио Александров

Около 23:40 ч., в кола на бензиностанция край Горни Богров, е открит мъж с огнестрелна рана в слепоочието и малко момиченце, също с рана в областта на главата, и двамата живи. Мъжът отговоря на описанието разпространено по-рано от МВР във връзка с убийство на жена в столичния кв. "Надежда".

Сигналът на тел. 112 е бил подаден в 23:21 ч.

По информация на bTV момиченцето е простреляно в главата и е в кома. Екип на Спешна помощ го е транспортирал в противошоковата зала на "Пирогов".

Втори екип на Спешна помощ е стабилизирал мъжа, за да бъде транспортиран към "Пирогов".

И двамата са в критично състояние.

Линейката е пристигнала на мястото на седмата минута.

26-годишният мъж се е криел край Горни Богоров, съобщава "Хоризонт", позовавайки се на информация от Министерството на вътрешните работи.  При идването на екипи на полицията той първо е прострелял дъщеря си, след което е обърнал оръжието към себе си.

Най-вероятно те са свързани с убийството на млада жена в кв. "Надежда". Версията не е потвърдена официално.

Няколко часа преди това млада жена на 23 години бе убита в столичния квартал "Надежда". Била е с две огнестрелни рани. Предполагаемият извършител е мъжът, от когото има дете. От полицията съобщиха, че жертвата е открита от родителите й, които след като не успели да се свържат с нея по телефона, извикали ключар и отворили жилището. Двамата имали момиченце на една годинка.

Полицията обяви за издирване и 26-годишния мъж във връзка с престъплението. Той не е криминално проявен, служител е на СОТ и има законно притежавано оръжие. Според разказа на съседите мъжът и жената са се разделили наскоро, тъй като са имали проблеми.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право