Отче Никаноре, затвори си скверната уста и се махай от светата ни църква

Все се надявах, че инфекцията, която купени и зли люде се опитаха да вкарат в Българската православна цъква през клоуна Фори Светулката е отдавна излекувана, но се оказа, че проектът за деструкция на светата ни Църква никога не е изоставян. Това се видя още при прощаването с патриарх Неофит, на което измисленият “вселенски” патриарх Вартоломей си присвои централна роля в церемонията и държа реч на гръцки извън всякакви канонически закони.

Довтасалият на поклонението без покана украински поп бе другата провокация към канона на светата ни Църква. А от вчера църквата ни си има и своя “поп Кръстьо”. Никанор му е попското име. Той щял да напусне църквата, защото отец Даниил бил избран за Български патриарх. А неговият патриарх щял да бъде същият тоя измислен Вартоломей!

Времето ще изхвърли никаноровци на боклука, но войната срещу българската православна църква е пряка война срещу България. Плащат я и я ръководят същите структури, организации и хора, които купиха и унищожиха българското образование, опитват се да обезсмислят семейството и да превърнат страната ни в контролирана отвън територия. Българската света Църква много им пречи, както е било през вековете.

В библиотеката на българознанието има една велика книга, написана от мъдреца Тончо Жечев - “Българският Великден или страстите български”. Прочетете я, безродници и, ако не се гръмнете от срам за деянията си срещу род, вяра и родина, поне се смирете! А ти, Никаноре, си затвори скверната уста!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари