От кои 3 зодии е привлечен Телецът 

Когато вашият зодиакален знак се управлява от Венера, богинята на любовта и красотата, вие непременно ще имате частица романтика в себе си. В крайна сметка Телецът е известен с това, че е емоционален, сладък и се чувства комфортно в собствената си кожа. Той обича да се отдава на по-фините неща в живота и присъствието му винаги е осезаемо за околните. За разлика от другите знаци в зодиака, които са склонни към претенции, Телецът е човек, който лесно се обича. Според астролозите има три зодии, които са най-привлечени от Телеца и го намират за най-неустоимия знак от всички.

 

1.Дева 

Когато Девата за пръв път се срещне с Телеца, те ще го усетят като съвпадение в рая. От една страна, и двамата са земни знаци, така че имат много допирни точки в характерите си. И двамата са консервативни и периодът на опознаване им е любим. Те никога няма да се почувстват притиснати от другия. Девата ще бъде привлечена от стабилната природа на Телеца и ще го възприеме като потенциален партньор за брак. Срещите им със сигурност ще включват дълги разходки в парка и вечери на свещи.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @couplegoal.com_

 

2. Козирог

Козирогът е друг земен знак, който е склонен да смята Телеца за привлекателен. Нищо не привлича Козирога повече от човек, който обича да мечтае с размах, а за Телеца са характерни големите мечти. Амбициозният Козирог ще се развълнува и с удоволствие ще слуша за бъдещите идеи и планове. Тъй като Козирогът е знак, който е особено деен, той дори ще помогне на Телеца да намери начини да сбъдне мечтите си. Астролозите са на мнение, че сексуалната химия между тези два знака също е извън класациите. Някой може да си помисли, че тази двойка би била скучна, но в спалнята хвърчат искри. 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Sentimente.ro (@sentimenteromania)

 

3. Риби

Ако искате да знаете как изглеждат сродните души от плът и кръв, съберете Риби и Телец заедно. Според астролозите Телецът е зодиакалната сродна душа на Рибите. Рибите, от друга страна, са надеждният и грижовен партньор, за когото Телецът винаги е мечтал. Рибите веднага ще бъдат привлечени от Телеца физически и ще се влюбят, след като видят колко e сладък и романтичен. На пръв поглед хората могат да се зачудят какво ги е събрало заедно, но при затворени врати всички завиждат на тази двойка.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от FEELINGS (@estet_hub)

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп