Официално: Фахрие Евджен се връща на екрана

Анкета я определи за по-красива от Ханде Ерчел

Известната турска актриса Фахрие Евджен потвърди пред канал "Шоу ТВ" , че е подписала  договор за участие в телевизионен сериал. В същото време в телефонно интервю актрисата отказа да назове името на проекта, обещавайки да го направи в близко бъдеще.

Според Ensonhaberler, цитирайки телевизионния канал, Евджен ще получава по  130 000 лири за епизода. Ако сумата ви се вижда голяма, имайте предвид, че съпругът й, актьорът Бурак Йозчивит, сега взима по 325 хиляди лири на епизод.

По-рано Евджен заяви в интервю, че синът й Каран вече е започнал да посещава детска градина и е готова да започне работа при условие, ако е доволна от снимачния график.

Междувременно турският телевизионен канал D проведе анкета сред зрителите с въпрос : коя от актрисите им се струва по-красива Ханде Ерчел или Фахрие Евджен? Анкетата не е възникнала случайно, тъй като и двете  са международно признати красавици. Ерчел е обявена за най-красивата актриса в света, а Евджен наскоро отново влезе в списъка на най-красивите мюсюлманки.

В резултат на анкета, проведена от телевизионния канал, преобладаващото мнозинство зрители гласуваха за Фахрие Евджен, въпреки че популярността на Ханде Ерчел нараства от ден на ден, благодарение на участието и в телевизионния сериал „Почукай на вратата ми“, който се гледа с интерес и по света.

Коментари

Задължително поле