Още ключови образи отпадат от продължението на "Сексът и градът" - вижте защо

Продължението на любимия сериал на милиони зрители -  "Сексът и градът" определено няма да е същото, защото в него зрителите няма да видят още един култов персонаж - Мистър Биг, познат и като Тузара, в изпълнение на Крис Нот. Осведомени казаха пред Page Six, че 66-годишният актьор няма да снима рестартирането на сериала с нови 6 серии по HBO.

Нот изигра мъжа на мечтите на главната героиня на сериала Кари Брадшоу, превъплътена от Сара Джесика Паркър, а след това и нейния съпруг. Нот се появява в 40 епизода на хитовия сериал между 1998 и 2004 г., а също така в игралните филми през 2008 и 2010 г.

Все още няма официална версия за неговото отсъствие, но преди няколко години имаше информация, че в третата част (която не беше заснета) г-н Биг, според плана на сценаристите, трябва да почине от инфаркт. Преди това отсъствието на една от четирите главни героини в продължението -  Саманта, изиграна от Ким Катрал,  се обясняваше с факта, че приятелството има свойството да свършва. Друг вариант за екипа бил тя да изгуби битката с рака, с който се срещна по-рано в сериала.

Но това не е всичко - Дейвид Ейгенберг, който играеше Стив Брейди, партньорът на Миранда Хобс, също няма да се завърне, въпреки, че се носят слухове, че агентите му все още водят преговори за участието на актьора в новите серии на поредицата.

Коментари

Задължително поле