Оя от "Безмилостен град" е шизофреничка

И Дженк прегръща детето си.

Пълен обрат

Агяx Карачай обвинен за инцидента с Шениз

Недим и Джерен се развеждат

Събитията в турския сериал "Безмилостен град" стават все по напрегнати и постепенно следват своята развръзка. След като Шениз полита от покрива и е откарана в тежко състояние в болница, Агяx Карачай е арестуван, заподозрян в това, че той я е блъснал надолу. Съсипан от преживяното, при следствения разпит той заявява, че наистина той го е направил и отказва защита от страна на своя адвокат. За Агях вече няма разлика, дали ще е в затвора или на свобода.

Посещавайки го в ареста, Недим го пита, защо твърди нещо, което не е направил и се заема с издирването на записи от камерите в близост до сградата, от която е политнала от покрива Шениз. Така момчето доказва невинността на чичо си. Агях излиза на свобода, но отказва да се върне в имението, а отива да живее във фермата. Разкъсван  го съмнението, той ли всъщност е баща на Дженк и Далма, поръчва ДНК тестове. Получавайки ги обаче, той само отваря пликовете, но не прочита резултатите. Дори истината вече му е безразлична. 

Шениз оживява, но е напълно обездвижена. Дженк и Далма я прибират от болницата, но баща им вече е наредил тя да бъде настанена в стаята на Недим. И така зрителят я вижда прикована на инвалидния стол на момчето, което тя с години е измъчвала и тровила с лекарства. "На този стол аз прекарах цели 20 години, но не съм щастлив, че сега ти седиш на него. Жал ми е за тебе. Може би най-голямото страдание е, врагът да гледа със съжаление на теб", казва й Недим.

Преди инцидента Шениз е поръчала разследване за миналото на Оя, което обаче попада в ръцете на Недим. От написаното става ясно, че "психоложката" му дори не е завършила училище и е лежала в психиатрията.

Актрисата Севджан Сини, която успешно се превъплъщава в образа на "психоложката" Оя.

Междувременно Оя, привиква Башак и бебето й на улицата и ги отвлича в къща извън града. Виждайки лудостта в очите й, Башак прави опит да избяга с  бебето, но е заключена в една от стаите. Точно когато Оя започва да залива къщата с бензин, за да я запали, Башак успява да се обади по телефона на Недим, призовавайки го да й помогне. В този момент той е заедно с Джемре и двамата се отправят към лобното място. 

В хода на разправията, Оя разкрива истината, че това бебе всъщност не е на Башак, нейното е починало по време на раждането, и тя го е заменила с живото момченце на Джерен. 

След като се връщат в имението, истината разбира и Джерен, но  Башак отказва да се раздели с бебето и бяга с него...Открива ги Агях, а ДНК тест категорично доказва, че Дженк и Джерен наистина са родителите на детето. А междувременно тя и Недим са се развели окончателно.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали