Павел глези Преслава на рождения й ден

Милко Калайджиев й посвети песента "Топ си ми"

Преслава отпразнува своя 34-ти рожден ден с любимия си мъж Павел. Бременната Певица и любимият й, които се очаква да станат родители през есента, избраха да посрещнат празника в тесен приятелски кръг. Изненадите за фолк певицата обаче започнаха още от сутринта, тъй като бизнесменът се е постарал да направи деня незабравим за нея.

Преслава сама се похвали в социалните мрежи, като сподели атрактивен кадър с много балони и цвета, под който написа: „Истинският мъж има щастлива жена! Благодаря ти, любов!”.

Според запознати Лазаров обсипал половинката си с още куп скъпи подаръци, за да направи още по-специален първия й рожден ден, който празнуват заедно. Десетки фенове също зарадваха любимата си изпълнителка с играчки, цветя и клипчета, които тя сподели в профилите си в социалните мрежи.

Чалга ветеранът Милко Калайджиев, който открива Преслава за голямата сцена и я среща с нейните музикални продуценти, пък й посвети песен за празника. По тази причина той избра премиерата на песента и видеоклипът да е на рождения й ден.

„Преслава е моето най-любимо момиче и има специално място в сърцето ми – признава Милко. „Заглавието само говори защо избрах да я поздравя на този ден с тази мелодия“, поясни той. Лентата е снимана край морето, а режисьор е Тенчо Янчев. Автори на “Топ си ми“ са композиторът Димитър Петров, а провокативните строфи са на Петя Радева.

Коментари

Задължително поле