Папазов се връща като треньор на „Левски“

Константин Папазов се завръща като треньор на баскетболния „Левски 2014“ две годиниq след като се отказа от професията. След 2015-а той запази за себе си единствено функцията на президент на клуба, но през следващия сезон отново ще е и старши треньор. Негови помощници ще са Мануел Марков и Димитър Ангелов.
„Единствената и най-важна причина е, че това иска сърцето ми – заяви Папазов. – В моя живот всички решения са взимани спонтанно, като обикновено първото е било и крайно. Аз съм човек, който абсолютно следва волята на съдбата и на Господ. Сега решението е егоистично, но така съм го почувствал, така съм го поискал.“
Папазов уточни, че завръщането му не е свързано с промяна във финансовото състояние на клуба.
„Ние сме с четири пъти и половина по-малък бюджет от женския отбор на „Берое“ – разкри Тити. – Сега ще бъде малко по-висок, но сигурно пак ще е най-нисък от отборите в лигата.“
Папазов обяви и първото ново попълнение на „сините“ за новия сезон – гарда Деян Карамфилов, който се завръща след престой в „Черно море Тича“. Водят се преговори с Крис Минков, а сред целите на селекцията е и нов център.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.