Папараци заснеха Блейк Лайвли и най-малката й дъщеря

През октомври актьорите споделиха в Instagram първата и доскоро единствена снимка на новороденото момиче

Пет месеца 32-годишнaтa Блейк Лайвли и 43-годишният Райън Рейнолдс успешно защитават най-малката си дъщеря от любопитни очи. За появата на третото дете в семейството, медиите узнаха месец след като актрисата роди, а широката общественост все още не знае името на бебето. Преди дни обаче папараци успяха да направят рядък кадър.

Фотографите настигнаха Блейк в Ню Йорк с бебето на ръце. Актрисата уви дъщеря си в топло одеяло, преди да влезе заедно с него в автомобила си. След тях влезе и Райън Рейнолдс. Двете най-големи дъщери на двойката, петгодишната Джеймс и тригодишната Инес, не бяха с родителите си.

Докато светкавиците на камерите преследваха Блейк, тя се опита да скрие лицето на детето си от тях. През октомври актьорите споделиха в Instagram първата и доскоро единствена снимка на новороденото момиче. На тази снимка те не показаха и лицето є. Лайвли и Рейнолдс са кратки в интервюта си, що се отнася до личния им живот. И двамата обаче никога не се уморяват да повтарят, че са щастливи с голямото си семейство. Самата Блейк израства в такова - тя е най-малкото от пет деца в семейството.

Звездната двойка държи децата далеч от камерите, защото се стреми наследниците им да имат спокойно детство. “Искаме децата ни да имат същия нормален живот, както ние в нашето детство”, казва Блейк.

Коментари

Задължително поле