Парис Хилтън мечтае за близнаци, вече им измислила имена

Милионерската наследница Парис Хилтън напоследък говори все повече и повече за желанието си да стане майка и то в съвсем близко бъдеще. Наскоро тя призна, че вдъхновена от примера на Ким Кардашиян също е замразила свои яйцеклетки. А в подкаста на LadyGang тя сподели, че мечтае за близнаци, за един от които вече е избрала дори и име.

"Първите ми деца ще бъдат близнаци: момче и момиче. Когато замразяваш яйцеклетки, можеш да избираш момче, момиче или близнаци. За момичето избрах името Лондон, а сега се опитвам да измисля име и за момчето. Затова моля приятелите си за помощ, ако имат някакви идеи..." - споделя Парис.

Вече повече от година звездата излиза с бизнесмена Картър Реум, с когото мечтае да създаде семейство. Според запознати и двамата са влюбени един в друг и Парис никога не е била толкова щастлива, колкото сега. Самата тя призна, че смята, че Реум ще бъде най-добрият баща.

"Най-накрая намерих идеалната половинка за себе си, някой, с когото искам да прекарам остатъка от живота си и да създам семейство... Много искам да имам дъщеря, за да я обличам като мен. Искам да имам малко копие на себе си" - казва Парис.Коментари

Задължително поле