Парис Хилтън с мемоари: На 22 направих аборт

Парис Хилтън публикува мемоари. Богатата наследница сподели, че е преминала през доста перипетии и не ги крие.

Блондинката се връща в миналото и нейните последователи забелязаха, че не се притеснява да го сподели в книгата, която е озаглавена просто "Парис".

Тя разказва, че е забременяла на 22, но направила аборт, тъй като не била готова за дете в този момент. Таткото на детето тогава бил моделът Джейсън Шоу.

Години по-късно, на 41 години, тя вече има син, износен от сурогатна майка.

Парис не крие, че има репродуктивни проблеми. Именно заради това се подложила на стимулация, за да може да ѝ извадят яйцеклетки. Междувременно продължила да лекува своето психично здраве. След месеци наред, в които си поставяла инжекции и изпълнявала нарежданията на лекарите, тя решила да ползва сурогатна майка, която да износи нейните ембриони.

„Бях ужасена и отчаяна. Хормоните изпратиха моите симптоми на разстройството с дефицит на вниманието и хиперактивност спираловидно. Всичко, което знаех за себе си, беше във война с всичко, което бях възпитана да вярвам за аборта“, споделя тя.

Парис си спомня, че бившият ѝ приятел, на когото тя даде красноречивия прякор „боклук“, я е принудил да заснемат секс видео.

„Не си спомням много за тази нощ. Искаше да направи видео, докато правим любов. Той казваше, че често е записвал видеоклипове с други жени, но аз се чувствах странно да го направим... Винаги съм му казвала: „Не мога. Твърде неудобно е." Но той настояваше и твърдеше, че ако не направя това, лесно ще намери някой, който да ме замести... Най-лошото нещо, за което можех да се сетя, беше да бъда изоставена от този мъж. Затова бях глупаво хлапе, което не се раздели с него, а се съгласи да бъде заснето“, разказва на страниците на книгата още тя.

Парис признава, че е имала безброй изпитания в училището в американския щат Юта, където я пратили, защото е имала бурно тийнейджърство. Там тя била дрогирана от учители, за да я насилят и не помни нищо.

Богата наследница, която години наред показваше бляскав начин на живот, доказа правилото, че и богатите също плачат...

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица