Пелов търсил многократно Панчев след бягството от затвора, накрая отишли на среща с пистолети

Преди години Владимир поканил Марио на гости и го застрелял в корема заради предателство

Марио се страхуваше от Пелов и когато научил, че е избягал от затвора, споделил със свои познати: "Леле, тоя ще дойде първо при мене". Това разказаха хора от съседния до отцепения блок в Ботевград , които са познати на жената, близка до Марио Панчев. Апартаментът й в блока бил празен.

Предполага се, че Пелов го е търсил няколко пъти, но Панчев не искал да има нищо общо с него, а когато се съгласил на среща, отишъл въоръжен.

Панчев и Пелов били в лоши отношения още от края на 90-те години на миналия век, когато Марио издал на полицията Владимир за обир на чейнджбюро в Пловдив.

Тогава Пелов поканил Панчев у дома си, като преди това постлал с найлони и го застрелял в корема. Пистолетът на Пелов засякъл, а Панчев избягал. После от страх обяснил, че се е самонаранил.

Доходите на Панчев били само от престъпна дейност. Най-много "пачки" трупал есенно време от незаконна търговия с дърва за огрев. Не си мърдал пръста за нищо, по цял ден стоял по анцунг в магазин близо до къщата си. Бил близък и с цигани сводници в града.

Коментари

Задължително поле