Плейбои от резерва: Оттегляме се с чест!

Учените са категорични: Covid-19 се предава по полов път

Изнесеното тук върви по границата на реалността, без да я нарушава

Сбирка на Тайното обществото на плейбоите от резерва (ТОП-Р) се е състояла снощи, маскирана като частно парти, в столичния ресторант „Мойстарсевей”.

На нея са присъствали видни представители на софийската бохема и донжуани от близкото минало. Модератор на форума е бил неговият почетен пожизнен член г-н Христо Сираков, a.k.a „Ицо Стоте Манекенки”. Поводът е бил следното съобщение в медиите:

„Китайски учени твърдят, че вирусът може да се задържи много по-дълго в тестисите и може да се разпространи по-късно чрез секс, съобщава „Сън”. Изследователят д-р Шикси Цзан казва, че „оцеляването на COVID-19 в спермата на възстановил се пациент поддържа вероятността от заразяване на други хора”.

Цзан добавил, че ако по-нататъшните тестове покажат, че коронавирусът се предава по време на секс, мъжете трябва да бъдат насърчавани да се „въздържат или да използват презервативи”, за да предотвратят предаването. Британски експерти пък казали, че резултатите са „интересни”.

Г-н Сираков е дал микрофона за обръщение на председателя на ТОП-Р, чието име и самоличност се пазят в дълбока тайна - половият атлет е известен само с прозвището си „Жоро Мъжа”. Той е казал следното:

„Уважаеми съратници, научното съобщение, че коварният вирус се предава по полов път е тревожна новина само на повърхността. За нас, коравите мъже над 50 г. с по над сто бройки в „малките черни книжки”, то е само един радостен повод да се оттеглим с чест от бойното поле и да връчим жезъла на надпреварата на по-младите жребци. Наздраве!”

Възгласи на одобрение и нестихващи аплодисменти отвърнали на неговите слова.

На събранието била прочетена и поздравителна телеграма от госпожица Иванка Курвоазие, 57, видна столична дама и инфлуенсърка в интернет. В него между другото се споменава:

„Нацията ни е изправена пред нова дилема, доста по сериозна от избора между Мутафчийски и Мангъров. Новото видео на Галена или новото видео на Жени Калканджиева - гледам ги и не мога да реша за кой съм. Галена и Иво Аръков или Жени и Тачо: два дриймтима, изправени един срещу друг в безмилостна битка за сърцето на нацията.”

С оптимизъм завършваме с един виц и оставяме читателите да решат горния проблем на трезва или нетолково трезва глава:

- Алкохолът не помага при коронавирус.

Алкохолът:

- То пък щото СЗО много помага!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл