Плеймейтката Карен Макдугъл: Тръмп ми показа спалнята на съпругата си

Доналд Тръмп е започнал през 2009 г. деветмесечна извънбрачна връзка с плеймейтката на "Плейбой" Карен Макдугъл. Това свидетелства самата тя в собственоръчно написана изповед от осем страници, с която се е сдобил сп. "Ню Йоркър" с посредничество на неин познат.

Жената потвърждава, че е автор на историята, публикувана днес от списанието онлайн, но отбелязва, че не желае да казва нищо публично за Тръмп, защото била подписала споразумение за поверителност.

%d0%bf%d0%b8%d1%81%d0%bc%d0%be

Макдугъл твърди, че Тръмп й показал спалнята на съпругата си в "Тръмп тауър" и я водел в частното си бунгало в хотел "Бевърли хилс".

Любовният роман приключил, според жената, когато тя започнала да изпитва угризения и след като Тръмп направил обиден коментар за възрастта на майка й и вулгарна забележка за анатомията на чернокожите мъже.

В публикацията на "Ню Йоркър" пише, че по време на президентската кампания през 2016 г. бившата плеймейтка получила 150 хиляди долара от таблоида "Нешънъл инкуайърър" за правата върху нейната история за любовна връзка, с който и да е "женен мъж". Разпространяваният по супермаркетите таблоид не е публикувал историята.

Предполагаемият романс на Доналд Тръмп се е случил малко след като той сключва третия си брак с Мелания, която му е настоящата съпруга.

Според коментар на Белия дом Тръмп никога не е имал връзка с тази жена.

 

Коментари

Задължително поле