Осъдиха трима българи в Санкт Петербург за опит за продажба на 40 кг кокаин Ще лежат от 10 до 12 г. в изправителен лагер със строг режим

Ердоган: Турция и Русия ще извършват съвместни патрули в Сирия

Баде Ишчил си хвана младо гадже

Вебер за мониторинговия доклад на ЕК за България: Добра работа, Бойко Борисов!

Настояват за спиране на финансовото подпомагане на Тома Белев от държавата В писмо до премиера Бойко Борисов искат отстраняване от длъжността му в Министерския съвет

УЕФА ни предупреди за напускането на Боби

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 23 октомври 2019

Сирийските кюрди заявиха, че са изпълнили изцяло условията на Турция

Вижте кои са служителите и сътрудниците на бившата Държавна сигурност сред кандидатите на местните избори

Мъж и жена са арестувани във връзка с инцидента с откраднатата линейка в Осло

Румъния не е изпълнила допълнителните препоръки от доклада от 2018 г., посочва Европейската комисия

Пуснаха от ареста майката, която изостави бебето си пред болница в Петрич

ЕК: Хърватия е изпълнила условията за присъединяване към Шенген

500 млн. лв. повече за здраве

Филип Морис пуска на българския пазар IQOS 3 DUO

Пловдивски учител се отърва с пробация за продажба на стоки менте за 11 230 лв.

Пловдивският районен съд осъди на 6 месеца пробация учителя Любомир Козарски, който въртял търговия със стоки менте в склад на „Брезовско шосе“ в града под тепетата. Освен че ще трябва да се подписва регулярно в пробационната служба, учителят по професия и търговец по душа ще трябва да се среща периодично и с пробационен служител.

Любомир Козарски е признат за виновен по повдигнатото му обвинение за престъпление по чл. 172 б, ал. 1 от Наказателния кодекс за това, че като пълномощник на едноличния търговец „Юнона“ в обект на Търговски център „Илиянци“ на „Брезовско шосе“ е продавал дрехи от световните марки „DSQUARED“, „HUGO BOSS“, „TOMMY HILFIGER LICENSING“, „The Polo“, „Lacoste“ и „Louis Vuiotton Malletier“ без съгласие на притежателите на изключителното право.

В склада му били открити 36 спортни екипи, 9 горнища, 4 долнища и 36 блузи на обща стойност 11 230 лв. Търговецът се призна за виновен и сключи споразумение с прокуратурата за сравнително леката присъда. Споразумението е потвърдено от Районния съд, чието определение е окончателно и не подлежи на обжалване.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.