Погребален агент стана говорител на БСП

Снимка: Lupa.bg
Васил Самарски става пиар на БСП по идея на Корнелия Нинова.

Решението е на председателя Корнелия Нинова

Васил Самарски е един от създателите на БСТВ

Има опит и с медии - навремето създава радио и телевизия в Казанлък

Съдружникът на частната погребална агенция “Танатос” Васил Стефанов Самарски е новият шеф на пресцентъра на БСП. Той заема мястото на дългогодишния пиар на партията Жанет Пашалиева, стана ясно от информация на “Позитано” 20 до медиите днес.

Решението е взето лично от председателя на БСП Корнелия Нинова, а Пашалиева ще работи занапред в червената телевизия БСТВ като мениджър “Програмна и техническа дейност”.

Освен с изпращане на покойници към вечната им обител, Самарски има опит и с медии, тъй като навремето е създател на местно радио и телевизия в Казанлък. Участвал е активно и в създаването на БСТВ.

Новият говорител на БСП е бил областен шеф на партията в Стара Загора и няколко мандата общински съветник там, а на жълтите павета стана известен с противоречива пиар акция на соцлидерката Нинова.

В края на месец май тази година Нинова разпространи във фейсбук снимка от гроба на Стефан Данаилов - Ламбо. Но фотото предизвика остри реакции от социалисти в социалната мрежа, които обвиниха Нинова в предизборна експлоатация на името на Мастера. Идеята за снимката била точно на Васил Самарски, коментираха лаконично от “Позитано” 20.

Коментари

Задължително поле