Подстригване с магия носи любов

Седмата чакра се отваря, ако клъцнем крайчетата на косата в определени дни през август

 

Силата, закодирана в косата, носи любов, успех, щастие, дълголетие и благополучие, ако тя бъде подстригвана на определени дати. Тогава шансовете за привличане на положителна енергия са най-големи, разкрива астрологът Михайлина Никлева-Мишел.

По думите й мистиците възприемат косата като енергийни антени, които символизират седмата, коронната чакра Сахасрара. Затова е много важно как се отнасяме към своята коса. Магията на изобилието действа, след като връхчетата се кръцнат леко. Това активира фините енергийни канали, които привличат позитивност. Подходящите дати за това до края на август са три - 21, 24 и 30. Именно тогава шансът да бъдете споходени от любов и благоденствие, свързани с тази чакра, се увеличават.

Ако не успеете да спазите дните, все пак е добре поне един път месечно леко да подрежете крайчетата на косата, за да поддържате енергийни канали и да бъдете положителни.  „Не се чувствайте задължени и на всяка една от цитираните дати да се подстригвате. Един, два пъти е напълно достатъчно“, разяснява още Мишел.

Тя съветва подстригването да става в домашни условия само ако не вярваме, че така можем да отрежем късмета си. В противен случай по-добрият вариант е да се отиде при професионалист.

За още по-голям ефект астроложката препоръчва да съобразяваме всички процедури, които правим с косата си, отново с определени дати. Това важи за боядисването, къдренето и пр. разкрасителни практики.

 

 

Кога да се накъдрим

Сполучливото къдрене става в дните на Дева и Везни. Подходящи са и дните на Лъва - тогава къдриците стават много силно завити. Най-хубавият период е: 21-26, 30, 31 август. Добра дата е и днес. Неподходящите дни до края на август пък са 19, 20, 27, 28.

Кога да сменим цвета

Трайно и сполучливо боядисване се получава в дните на Телец, Дева и Везни. Ако кожата на главата ви е много чувствителна към боите и имате сърбежи или зачервявания, трябва да се боядисвате само в дните на Телеца.

Специалните дати през август

21 август - цял ден

24 август - цял ден

30 август - цял ден

 

Връзката с Вселената

Висшето познание и просветление преминават през Сахасрара

Седмата чакра Сахасрара се намира на върха на главата в областта на фонтанелата. Наричана  още теменна или коронна, тя е основната ни връзка с Вселената и с Висшия разум.

Отговаря за висшето познание, духовност, мъдрост и просветление. През нея космическата енергия навлиза в човека. Енергийният поток навлиза през тази чакра, за да премине през всички чакри в човешкото тяло и извън него, способствайки за правилното им функциониране и за добрия енергиен баланс в цялата ни система. Тя е изключително важна за способността ни да получаваме мисли, идеи и информация от Божествения разум. Когато човек достигне високо духовно развитие, тя се превръща в канал за излъчване и приемане на енергия.

 

Визитка на астролога

Професионалният астролог Михайлина Никлева-Мишел завършва висшето си образование в СУ „Св. Климент Охридски“ с магистърска степен по география. След един важен трансформационен период в своя живот тя започва усилено да изучава астрология, йога, рейки и други езотерични практики.

mishell.nikleva@gmail.com

тел. за връзка 0887/204-234

astronews.eu

Коментари

Задължително поле