Транспортират в „Пирогов“ 16-годишна, пила по греша сода каустик

Аз-приятелят като поетическа сплав

Доведеният син на Стефан Данаилов: Лекарите го поставиха в медикаментозна кома, за да не се мъчи

Рекорден брой от 196 150 посетители отчита музей „Етър”-а в Габрово Статистиката е за деветте месеца на годината

Китай: С Вашингтон сме в „първа фаза“ от изготвянето на търговското споразумение

Осигуровки за шефове в няколко фирми

Верижна катастрофа затруднява движението край Мездра в посока столицата

Джина Стоева и Ивена отново запяха заедно

Външно: Препоръчваме на българите да не пътуват до Каталуния заради протестите, опасността е голяма

Съдът разпореди ново разследване за смъртта на дете на училищна площадка Родителите на 8-годишния Красимир продължават да водят гражданско дело за 600 000 лева срещу община Велико Търново

35 души са загинали при катастрофа с автобус в Саудитска Арабия

ВТУ договаря сътрудничество с Виетнам

Пожари горят край Пловдив, няма опасност за жителите

Снимка: Архив

„Пожари горят на територията на село Караджалово и село Ягодово в областта, няма опасност за жителите.“ Това съобщи Цвятко Дешев, говорител на Районна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” в Пловдив за Радио „Фокус“.

Тази нощ в 00:36 часа е възникнал пожар в кравеферма в първомайското село Караджалово. Щетите са значителни – изгоряла е 1230 квадратни метра покривна конструкция, 3200 бали, 1 тон ечемик, унищожени са и животни – 8 овце, 15 крави и 15 телета. Унищожено е и технологичното оборудване към тази кравеферма. Екипи все още работят за доизгасяване на пожара.

Пожар гори и на територията на село Ягодово, в близост до пътя за село Катуница. Там са унищожени 16 000 кубични метра бали слама, които в момента екипите също потушават. Сигналът е подаден в 23:27 часа тази нощ. И двата пожара на територията на Пловдивска област са овладени, но продължават да тлеят. В близост няма постройки и застрашени хора. Няма и данни за пострадали при пожарите в областта.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.