Откриха труп на мъж до заведение в Кърджали 12-годишно момче подало сигнала

Премиерът милиардер на Чехия при Борисов (снимки)

Спипаха крадци на 3050 лева от лека кола

Карлес Пучдемон пристигна в Копенхаген

25 машини изкараха срещу снега във Велико Търново Малогабаритна техника работи по пешеходните алеи

Християн Гущеров е освободен от ареста тази нощ

15 организации настояват за среща с премиера за Банско

Лиляна Павлова: България отчита над 600% ръст на приходите и инвестициите в сектора на цифровите технологии

Шофьорка блъсна пешеходка в Търново

Извадиха 8 младежи от снежен капан на пътя Бузлуджа – Шипка

Театърът в Търново купи автомобили с осигурени 29 000 лева от държавата Автопаркът е подновен с два микробуса и камион

Издирват злосторник, нарязал гумите на кола в Търново

Взривиха златарско ателие в центъра на Бургас

Глобиха 3 000 лв. фирма след откъсната ръка

„Труд“ пристигна отвъд Южния полярен кръг

Полицейски шефове от 5 области проведоха работна среща в Търново

 

Работна среща с ръководителите на пет областни дирекции на МВР проведоха главният секретар на МВР гл. комисар Младен Маринов и директорът на ГД „Национална полиция“ гл. комисар Христо Терзийски в сградата на дирекцията на полицията във Велико Търново.

Директорите на ОДМВР във Велико Търново, Русе, Плевен, Габрово и Ловеч представиха пред главния секретар доклади за дейността на ръководените от тях дирекции по отношение на повишаване на ефективността за противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и подобряване на пътната безопасност.

По време на срещата бяха изведени няколко основни приоритета на дейност: противодействие на престъпленията против собствеността, контрабандата, незаконното разпространение и търговия с акцизни стоки (цигари, алкохол и горива) и разпространението на наркотични вещества.

Специално внимание бе обърнато на пътния травматизъм. Главен комисар Маринов акцентира върху необходимостта от повишаване на административно-наказателната дейност и подобряване на взаимоотношенията на МВР с другите институции, имащи отношение към проблема.
Той даде добра оценка за работата на петте областни дирекции на МВР. По думите му, са намерени правилните методи и подходи за противодействие на престъпността и те трябва да продължат да се изпълняват, но на още по-високи обороти.

След приключване на срещата, главен комисар Маринов и гл. комисар Терзийски връчиха на служители от сектор „Пътна полиция “ и Районното управление на полицията във Велико Търново ключовете от 9-те нови автомобила, предоставени на дирекцията.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.