Полицията открадна „Златната топка“

Шок и ужас – полицията открадна „Златната топка“ на Христо Стоичков. Естествено, това стана само за снимки. Всички полицаи в Хасково, които охраняваха зала „Диана“, помолиха най-големия български футболист за снимка с най-ценния индивидуален приз в играта. Случи се почти в полунощ. Стоичков подписва автографи на своята книга „Историята“ до 22,50 часа. 2000 души напълниха залата, а отвън други чакаха да влязат. Нито един желаещ не остана без личен подпис от Камата.

Турът на „Златната топка“ продължи в неделя в Бургас и ще завърши във вторник във Варна. Още много градове проявиха желание Стоичков да гостува, но заради ангажиментите му към американския телевизионен гигант „Унивижън“ до края на 2018 година това е невъзможно. Легендата се прибира в Маями, където ще изкара коледните и новогодишните празници със семейството си. Следващата промоция ще е през февруари в Лондон, като датата тепърва се уточнява. Много вероятно е догодина и други български градове да приемат „Златната топка“.

„Историята“, написана заедно с Владимир Памуков, стигна умопомрачителните за България 50 000 копия. Издателите от „Софтпрес“ разкриха, че вече са поръчали трети тираж на книгата, който ще бъде отпечатан след Нова година. Още по-впечатляващ е фактът, че първият екземпляр излезе от печатницата на 24 октомври – точно преди 52 дни. В името на рекорда Стоичков сигурно ще направи още едно турне, тъй като заявките валят като водопад.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят