Поли Генова с коледен спектакъл, представи нов албум (СНИМКИ)

Поли Генова пресъздаде едно пътешествие до Лапландия с... песни. Певицата представи коледни изпълнения по време на свой бутиков концерт, под формата на празнично шоу, който се проведе в магичната атмосфера на Киноцентър Бояна.

Сред приказни коледни декори, Поли се появи в целия си блясък на сцената, като успя да смени два тоалета по време на събитието.

„Коледа е не просто ден или два. Коледа е състояние на духа. Коледа е и нещо друго – да направиш нещо малко и специално за някого“, каза тя, като подчерта, че концертът има благотворителна насоченост и благодари на всички в залата.

„Включвате се в една повече от благородна кауза, защото приходите от всички билети на събитието отиват изцяло в помощ на талантливи деца в неравностойно положение“, каза Поли.

Средствата от продажбата на билетите ще бъдат дарени на „Операция: Плюшено мече“, сдружение което подкрепя развитието на младежи в неравностойно положение. 

На сцената Поли Генова покани и някои от своите колеги – Орлин Павлов, Прея, Орлин Горанов и Любо Киров, които освен песен, споделиха и своя коледна история.

Любо Нейков влезе в ролята на Дядо Коледа

Концертът се проведе под патронажа на Посолството на Финландия в България. 

Всички коледни песни, изпълнени от Поли Генова, вече са събрани в издаден албум, озаглавен „По-добрата Коледа“, който включва четири дуета с Орлин Павлов, Прея, Орлин Горанов и Любо Киров. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес