Попзвездата Васил Найденов гостува на даровити деца във Варна

Попзвездата Васил Найденов ще се срещне с даровити варненски деца в петък. Изпълнителят на "Телефонна любов", "Сбогом казах", "Като слънце в огледало", "След края на света" и още куп шлагери, превърнали го в любимец на няколко поколения българи, ще разкаже любопитни детайли от своята кариера, ще отгърне завесата за бъдещите си проекти и ще отговори на въпросите на младите таланти.

Те са възпитаници на детски вокален ансамбъл "Сребърни звънчета", който през 2019 г. чества своята 55-годишнина и на вокален ансамбъл "Звездни струни". Децата от двете школи на Общински детски комплекс са подготвили няколко изненади за Найденов. Едната от тях ще бъде музикално-артистична. Това издадоха в аванс Юлия Недева, Гарине Пюзантян, Георги Кючуков и Теодора Сотирова, под чието ръководство школите печелят престижни награди.

Събитието е част от проекта "Вдъхновяващи срещи", който има за цел да събира възпитаници на ОДК с успели личности от културния и обществен живот на страната и чужбина, посочиха от пресцентъра на комплекса.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони