Попи Делевин: Обичам да съм полугола

Актрисата и модел за киното, връзките и фитнеса

Мажа цялото си тяло с кокосово масло

Винаги съм искала да бъда секси булка

В момента наблюдаваме изобилие от английски актьори и актриси, които блестят в холивудските филми

Жената трябва да знае кои са нейните цветове и да играе с тях. Аз наблягам на кафявите, тъмнокафявите и медните тонове

Попи Делевин притежава еротично-аристократичното излъчване на богаташка дъщеря, която вместо да стане разглезено момиче се превръща в отговорна професионалистка и покорява света на модата, киното и телевизията. Тя представлява една от по-горещите и качествени експортни стоки на Великобритания за световния шоубизнес. С милиони последователи в Instagram, Попи е една от най-обожаваните млади жени на планетата. Тя носи възможно най-добрите английски гени – висока, руса, слаба, стройна и стегната, с превъзходна костна структура и копринена бяла кожа. Светли очи и студена красота, които канят мъжкото възхищение и желание. Попи Делевин се ражда в Лондон в богатото семейство на строителния предприемач Чарлз Хамар Делевин и неговата съпруга Пандора Ан Делевин. Тя израства в Белгрейвия (Belgravia) - един от най-престижните и скъпи квартали в Лондон и света като цяло. Родът на Делевин съдържа изобилие от благородници и бележити фигури, оставили отпечатък в светската история на висшите слоеве на британското общество. Във вените на Попи че кръвта на медийни магнати, политици, баронети и аристократи, приближени на кралското семейство. Делевин пристъпва в света в модата като тийнейджърка и после се ориентира към киното и телевизията като привлича вниманието с изпълнения в “Рок радио”, “Крал Артур”, “Kingsman” и други. Тази грациозна лондонска секс богиня има интригуващо бъдеще в киното.

- Попи, Вие сте една от най-атрактивните и обсъждани модни и филмови фигури на Великобритания. Кои са според Вас най-важните елементи от стила на една дама?

- Жената трябва да знае кои са нейните цветове и да играе с тях. Има динамика между нюанса на кожата ви и тоновете, в които се обличате. Аз наблягам на кафявите, тъмнокафявите и медните тонове. Те подхождат на сините ми очи. Когато си по-млад никой не те учи – просто експериментираш и изобщо не мислиш какви цветове и гримове ще вървят най-добре с естествените ти черти.

- Кога започнахте да се интересувате от мода?

- Чак когато започнах професионално да се занимавам с моделство на 18 години. В този момент започнах да чета списания и да попивам цялата информация за дизайнерите и тяхното творчество.

- Кои са ключовите характеристики на личната Ви естетика?

- Обичам роклите, големите обеци и сандалите. Но съм пристрастена и към разголените фотосесии по бельо. Аз съм си бикини момиче. Няма да е пресилено ако кажа, че обичам да съм без дрехи. Гледам да съм полугола, колкото се може по-често. Разхождам се полугола из апартамента и ми е комфортно, когато трябва да снимам така филмова сцена, фотосесия, клип или реклама. Освен това имам фетиш към чантите. Те са моята греховна страст. Дори не знам колко притежавам.

- Как гледате на глада за британски актьори и акценти в Холивуд?

- Това е прекрасно, много се радвам как ни посрещат в Америка и винаги ще съм благодарна на възможността да работя и там. Киното се обогатява от подобна динамика. В момента наблюдаваме изобилие от английски актьори и актриси, които блестят в холивудските филми.

- Винаги сте в превъзходна физическа форма. Каква е програмата Ви за тяло от световна класа?

- Аз съм запалена по фитнеса и имам фантастичен личен треньор, който ме познава и знае как да ме предизвика и провокира. Фокусирам се върху силата на коремните си мускули. Но за щастие имам бърз метаболизъм и съм в състояние да изглеждам слаба и без особено интензивен тренировъчен режим. Когато се подготвям за специално модно събитие или филмова премиера гледам да не правя нищо през целия ден. Само релакс, дълга баня, едно здравословно хапване и малко четене. Резултатът си личи по официалните снимки, на които съм свежа и във форма. Просто трябва да се грижим за себе си. Почивката е страшно важна. Храната, упражненията. Грижи за косата и кожата. Не трябва да прегаряме. Слънцето върши чудеса – аз съм за никъде без Витамин Д. И, разбира се, кокосово масло. Мажа цялото си тяло с кокосово масло.

- Какво търсите в една романтична връзка?

- Винаги съм искала да бъда секси булка, но в крайна сметка с годините станах сякаш по-романтична. Но все още търся авантюрата и усещането за приключение. Понякога съм много шантава – както в избора на дрехи, така и в личния живот.

- Сестра Ви Кара също е на върха на кариерата си, но тя открито говори за огромните проблеми, които е имала в младостта си. Какви са отношенията Ви с нея?

- Да, по-малката ми сестра е моето голямо съкровище. Още когато беше на четири годинки тя ми каза, че иска да стане Клаудия Шифър докато си стоеше гола в банята с гъба върху главата. Винаги съм знаела, че е родена да постигне нещо голямо. Тя е толкова амбициозна и отдадена на професията си. Тя просто постига нещата. Дори се налага сега аз да искам нейната помощ по отношения на бизнеса, в който работим и тя винаги се отзовава.

- Но не винаги е било така, нали?

- Кара премина през тежки периоди на депресии. Страдаше от неврологично разстройство, което я изкара от релсите на много крехка възраст. В допълнение с хормоналните вълнения на пубертета тя се превърна в извънредно деликатна и проблемна тийнейджърка. Днес тя действително открито говори за мрачните месеци в плен на депресията и тревогата. Имало е моменти, в които да бъде будна и в съзнание за нея е било непоносимо и е стигала дотам да си удря главата в дърво с идеята да се нокаутира и да скъса с реалността колкото се може по-бързо и ефикасно.

- Как се измъкна от този тежък психически капан?

- Кара намери пристан от бесовете и демоните си в света на творчеството и въображението. Музика, кино, мода, книги. Започна да пее, да свири, да играе и да пише. Преди да навърши пълнолетие, напусна училище, за да преследва кариера в шоубизнеса. През 2012-а стана „Модел на годината” и привлече вниманието на марки като Burberry и Chanel, до Mulberry и Dolce & Gabbana. После дебютира с малка роля в екранизацията на Джо Райт по руската класика „Ана Каренина”. После се снима в „Отряд самоубийци”, „Треска за лалета”, „Валериан и градът на хилядите планети” и London Fields. А през 2017-а Кара написа първия си роман – тийн произведението Mirror, Mirror. Книгата съдържа много автобиографични моменти и третира теми като депресията и бисексуалността.

Коментари

Задължително поле