Михаил Касабов – президент до конгрес

БАБХ изтегли от пазара над 250 кг пушена риба от Румъния, заразена с листерия

Веселин Марешки оправдан на първа инстанция за изнудване и заплахи Приятели на ищеца окупираха съда с плакати и викове "Мафия" и "Продажници"

Скандален италианец: Със сър Алекс уговорихме мач, дадох му „Ролекс“

Изоставиха бебе в поликлиниката в Петрич

Енергийният министър инспектира нова инфраструктура за стъкларските заводи в Търговище

Експлозия в джамия в Афганистан уби най-малко 28 души и рани десетки

Димитър Радев: Решението за еврото е стратегическо, а не конюнктурно

Камери спряха грабежите в Слънчев бряг Над 300 покриват 80% от територията на най-големия курорт у нас

Япония премахна забраната за внос на българско пилешко

БНБ пуска нова банкнота от 50 лева с нови защитни елементи Влиза в обращение от 1 ноември тази година

Вицепрезидентът Йотова: Ролята на Съда в Страсбург е динамична и продължава да нараства

Две вокални кралици на сцената на зала България

Постоянен арест за измамник обрал хазяите си

По искане на Районна прокуратура – Велико Търново съдът взе мярка за неотклонение „задържане под стража“ по отношение на 32-годишен мъж, извършил измама и противозаконно присвоил чужди вещи.

Росен Д. е привлечен в качество на обвиняем за това, че в края февруари във великотъронвското село Дичин измамил жена, че ще и достави 6 куб. м. дърва за огрев като я завлякъл с 240 лева. Той е привлечен като обвиняем и за това, че в периода от 22 ноември 2016 г до 27 февруари тази година във Велико Търново отмъкнал фризер и автоматична пералня от хазяите си като им нанесъл щета на стойност 1033 лв.

Съдът прие доводите на прокуратурата, че от събрани доказателства може да се направи обосновано предположение, че обвиняемият е извършил престъпленията, които са наказуеми с лишаване от свобода от една до шест години. Налице е и опасност обвиняемият да извърши престъпление и да се укрие. Спрямо Росен Д. има висящи други наказателни производства за извършени измами и обсебвания.

Същият няма легални източници на доходи и се издържа с получените от деянията суми, не обитава своя постоянен и настоящ адрес и живее в различни квартири без регистрация и без сключени договори за наем.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.