Дневен хороскоп на Алена за неделя, 20.10.2019

На 20 октомври 2019 да почерпят

Йордан Радичков давал зайци като автограф на цялата дружина

„Левски“ измъкна трудна, но важна победа на „Герена“

Треньор обезвреди въоръжен ученик с… прегръдка (ВИДЕО)

Тео Ушев с нова номинация за „Оскар”

Рафаел Надал се ожени

Италианец, воювал с кюрдите срещу ИДИЛ: Турската офанзива ще възроди Ислямска държава Турците унищожават бойците, които изстрадаха толкова много за света, казва Клаудио Локатели

Един милион протестираха срещу Брекзит в Лондон

Внезапна сърдечна смърт покосила 15-годишната ученичка от Димитровград

Апатит наш насущний Съдържа се в костите и зъбите

Първанов: Отстъпили сме прекалено много на Македония

Испанският премиер отхвърли призива на лидера на Каталуния за диалог

Дмитрий Медведев: Газопроводът „Турски поток“ е изгоден за цяла Европа

Полицаи обискираха дома на кмета на Несебър Цял ден в града се провежда специализираната акция

„Поща №10“ на Стефан Данаилов във Варна преля от въпроси

Хиляди писма напълниха кутиите на „Поща №10“ на Стефан Данаилов във Варна. В рамките на няколко дни варненци имаха възможност да зададат въпрос към водача на листата на „БСП за България“ във Варна, да напишат мнението си, да коментират актуални теми и да дадат препоръки, съобщиха от пресцентъра на БСП.

„Благодаря на всеки един от тези хора. Много внимателно изчетох всички писма, които се събраха. Исках да отговоря на всички лично по телефона, но те са толкова много, че ще трябва да водя разговори най-малко месец“, коментира Стефан Данаилов. Той пое ангажимент да отговори като върне писмо на всеки от подателите в „Поща №10“. „Заедно с моя екип, в рамките на няколко дни всеки от хората, написали ми нещо, ще получи отговор по пощата или на електронен адрес“, каза водачът на листата с №10 във Варна.

„Хората ме питат какво ще направим за Варна, искат в България да има работни места за децата им, които сега са някъде в чужбина, искат благоустрояване на кварталите си, повече средства за здравеопазване, искат по-високи пенсии. Имаше и много въпроси, които са от компетенция на местната власт“, обясни Стефан Данаилов.

И добави: „Най-важното, което трябва да направим, за да върнем достойнството на Варна е да възродим икономиката на града. Не може Варна да е на пето място по размер на работна заплата. Не може да е само обслужващ туризма град, при положение, че летният сезон не е толкова дълъг. През останалото време хората къде да работят? Къде са големите предприятия? Къде са работните места? Затова сме предвидили във всеки един регион в страната, като начало, да се възроди поне едно структуроопределящо предприятие. Като има икономика- хората ще са спокойни, че ще имат работа, ще остават тук, няма да бягат, ще плащат данъци тук“.

В кутиите на „Поща № 10“, които бяха разположени на територията на цяла варненска област, са пуснати и много лични пожелания и поздравления към проф. Стефан Данаилов. „ Многобройните срещи и хилядите писма ме убедиха, че хората искат промяна. Вярвам в успеха и разчитам на всички варненци“, каза още водачът на варненската листа на „БСП за България“.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.