Правят конкурс "Грозна жена"

Във Варна започна организация за първия в света конкурс "Грозна жена" с набиране на кандидатки за участие. Инициатор на предстоящата надпревара по антипрелести е Партията на българските мъже с председател местния зевзек Росен Марков.

За кастинга ще допуснем мис "България" и мисис "България", за която последно беше определена скандалната Анита Мейзер, осъдена за непредумишлено убийство на съпруга си, посочи Марков. Още в началото на кампанията за набиране на кандидатки пред хотел"Черно море" се записаха две дами срещу заплащане от 10 лв.

Идеята ми за конкурс"Грозна жена" е предизвикана от опорочените и платени конкурси за красота у нас, обясни лидерът на Партията на българските мъже.

Победителката в " Грозна жена" ще получи голямата награда -апартамент в Джендема, тоест в най-затънтеното място, за да скрием тази "красота", обясни още Марков.

Нейният портрет както и на подгласничките й може да се сложат на кутиите за цигари, за да се откажат повече пушачи от вредния навик, предлага зевзекът.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл