Празнична фиеста ще се състои в Търговище през септември

Празнична фиеста с луна парк и вечерни концерти ще се състои от 9 до 15 септември на поляната в парка „Борово око“ в Търговище. Фиестата се организира от Фондация „Сити парк фест“ – Варна със съдействието на Община Търговище, съобщават от местната управа.
В посочения период на поляната срещу галерията ще бъдат разположени различни атракциони и люлки. Ще има и бирарии. На ул. „Мургаш“ към галерията ще се продават храна, напитки и лакомства за децата. Ще има и щандове за ръчно изработени изделия, сувенири и подаръци, изреждат от администрацията.
Вечерните концерти ще се провеждат на голямата сцена „Борово око“ във всеки от седемте дни на фиестата. Началото им е в 20.00 ч., а входът е свободен. 
На 9 септември концертът е с участието на Денис Теофиков. На 10 септември ще се изявят „Виво Монтана“, на 11 септември – Нели Петкова, 12 септември – Славка Калчева, 13 септември – Васко Кръпката и „Подуене блус бенд“, на 14 септември – Дивна, а на 15 септември – Тита. Ще участват и местни танцови и музикални състави, гласи програмата. 
Организаторите отправят покана към всички съграждани да посетят празничната фиеста и при спазване на всички мерки за безопасност заедно да изпратим последните летни дни. 

 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони