Пребитият студент: Не очаквах биячът ми да е полицай

"Никога не съм допускал, че човекът, който ме удари така и ми счупи челюстта, е полицай", Това заяви пребитият в заведение на морето студент Владимир Радев. Вчера той пристигна в Бургас заедно с негови приятели и други свидетели на побоя, заедно отишли в полицията, за да извършат разпознаване на нападателя.

Вече стана ясно, че по случая е задържан млад полицай от Бургас. Той е 21-годишен, работи в системата едва от миналата година.   

Пострадалият Радев бе категоричен, че му е отнело не повече от 3 секунди, за да разпознае насилника.

"Труд news" припомня, че служителят на МВР е счупил на три места челюстта на студента Радев с метален бокс

„Разпознах човека за 3 секунди, защото си спомням добре какво се случи и неговото лице”, каза Радев.

Междувременно от "Къмпинг Градина" изпратиха писмо до медиите, в което настояват името им да не се свързва с този инцидент. Барът, в който се е случила грозната сцена, е много далеч от Къмпинга. Ето какво написаха от там:

“Къмпинг Градина” официално се разграничава и заявява, че инцидентът с пребитото момче, който стана широкоизвестен през последните седмици, не се е случил на територията на къмпинга. “Къмпинг Градина” е най-старият къмпинг в България и се намира в най-северната част на местността “Градина” – много далеч от “Кайт бар”, където всъщност инцидентът се е случил.

В този смисъл е неправилно и некоректно да се съобщава, че инцидентът е бил на “Къмпинг Градина”. Всеки може да провери истинността на това твърдение чрез справка за разположението на “Кайт бар” и “Къмпинг Градина” – двете са далеч едно от друго и нямат нищо общо помежду си.

Молим представители на медиите, институциите и всички засегнати лица, когато говорят за инцидента, да вземат предвид коректната фактология в интерес на аудиторията и правилното разрешаване на случая. 

“Къмпинг Градина” осъжда категорично подобни прояви на насилие".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право