Предстоящи събития на ГЕРБ-София на 22 март

Снимка: Архив

ПП ГЕРБ-София ще проведе редица събития на 22.03.2017 година /сряда/.

В 15:00 часа в ж.к. “Лозенец” ще се проведе среща на спортни деятели и ръководството на спортни клубове с кандидатите за народни представители от 23 МИР София Данаил Кирилов, Емануела Спасова и Георги Георгиев

В 16:30 чaса на фермерския базар в ж.к. „Иван Вазов“ кандидатът за народен представител Димитър Главчев ще разговаря с граждани.

В 17:30 часа в ж.к. “Младост” (в зала “Тера”) ще се проведе среща с работещите в сферата на образованието. В срещата ще вземат участие кандидатите за народни представители Милена Дамянова, Валентин Николов и Мария Илиева.

В 14:00 часа ще се проведе среща с учители от район “Възраждане” и с Янка Такева, председател на Синдиката на учителите (хотел "Централ София",бул. "Христо Ботев" 52). В срещата ще участва кандидатът за народен представител от 25 МИР Снежана Дукова.

В 14:45 часа ще се състои концерт в парк “Герена”, на който ще присъстват кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ-София Джема Грозданова, Евгения Алексиева, Тома Биков, Весела Щерева и Калин Вельов.

В 16 чaса в район “Слатина” ще се проведе среща с представители на Сдружението на инвалидите. Ще бъде представена постановката "На бяло сладко" от театрално ателие "Зоната" от Дома за стари хора в Зона Б5, Читалище "Светлина", ул. Гео Милев № 136. Участие в събитието ще вземат кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ -София Зорница Русинова, Борислав Борисов, Георг Георгиев и Тома Биков.

В 16:30 часа на пазар “Красна поляна” ще се проведе открита приемна с участието на кандидатите за народни представители Красимир Ципов, Ивайло Петков, Боян Александров, Антон Тодоров и др.

В 18:00 часа в район “Връбница” се организира среща с училищните настоятелства в комплекс „Кристал“ с участието на зам.-председателя на ПП ГЕРБ Йорданка Фандъкова, началника на Столичния инспекторат по образование Ваня Кастрева и кандидатът за народен представител Снежана Дукова

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле