КПКОНПИ разследва три лица, заемащи висши публични длъжности, за конфликт на интереси

Десислава Радева: Държавната измяна дебне отвсякъде

Привикаха по спешност Горанов в парламента

Васил Божков: Не ме издирват, на разположение съм на властите по всяко време

Грипната ваканция опразни 1850 училища в страната От днес почиват и учениците във Видин, Велико Търново, Враца, Пловдив, Силистра, Сливен

Президентът Радев: Атаките срещу мен придобиват уродливи измерения

Мис България 2019 се отдаде на почивка в Австрия (СНИМКИ)

Осем служители на Държавната комисия по хазарта са отведени за разпит

Парламентът одобри промените в Закона за хазарта на първо четене

Проф. Мира Кожухарова: Мерките серщу коронавируса са адекватни

Ники Илиев се връща на сцената с „Осъдени души“ Партнира си с Елена Петрова - Фани

Вицепрезидентът Йотова: В България все още липсва обществената дискусия за ролята ни в Европейския съюз

ВТУ обяви Национално ученическо състезание за философско есе

Борисов към министрите: Забранявам да се месите в конфликтите между другите институции

Нинова: Огласяването на СРС-тата е опит да се сплаши президентът

Премиерът Борисов: От папата до Белия дом – най-важните хора в света дадоха оценката си за България

От папата до Белия дом – най-важните хора в света дадоха оценката си за България. Това заяви пред журналисти премиерът Бойко Борисов по време на инспекция на ремонта третокласния път Михалково-Девин-Стойките за Смолян.

Борисов добави, че изпращаме една успешна година с голям ръст на икономиката, със стабилни финанси, повишение на доходите.

Министър-председателят посочи, че страната ни изпраща много успешна година с голям ръст на икономиката, стабилни финанси и повишение на доходите.
„Регионите са в растеж: Родопите, Северна България, метрото в София, пречиствателни станции. Всички кметове са получили, но искат и още. Заводите работят. Сто тира на ден минерални води на ден се изкарват оттук само. 7 % ръст. Избори минаха няколко – успешни за нас“, добави Борисов.

Във връзка с ремонта на пътя Михалково-Девин-Стойки за Смолян той отбеляза, че преди пътната инфраструктура е била тясна, а сега вече е по-удобна за използване.

„Сега вече сме направили и мантинели, специално за пешеходците зона. Видимо кметовете са доволни. На няколко места се довършват мантинелите и днес, утре ще го приключим. Това е много добре за туристите. И за бизнеса, за транспорта“, добави той.

„Понеже Радев много обича да говори за корупция: неговото правителство 17 километра – 240 милиона. За същия път 38 километра – 46 милиона. Ето я корупцията. Да отива да я гледа. Тя е видима. Кои са я строили, кой беше кръстил тунела на името на дъщеря си. Тя е написана корупцията и тя е в неговата партия“, допълни още Бойко Борисов.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.