Преслава облече булчинска рокля, стяга сватба

Преслава позира в рокля на дизайнерката Пембе Кенан в луксозен комплекс в Лозенец.

Певицата предизвика сензация с нова фотосесия

Певицата позира за младата дизайнерка Пембе Кенан

Фалшиви слухове обявиха, че певицата е казала “Да” на морето

Фолк звездата Преслава предизвика истинска сензация в социалните мрежи след като публикува снимки, облечена в сватбена рокля. Интернет пространството бе залято от множество публикации, твърдящи, че певицата е сключила брак с партньора си Павел, който е баща на дъщеря є Паола. Според някои от материалите двамата са разменили клетви без излишен шум на родното Черноморие.

По-късно звездата на “Пайнер” сподели втора снимка със същия сватбен тоалет от луксозен комплекс в Лозенец като написа името на младата българска дизайнерка Пембе Кенан, изработила роклята.

Наред с комплиментите за външния є вид, редящи се в коментарите към кадрите, голяма част от нейните почитатели започнаха да отправят към нея и поздравления за голямото събитие.

“Най-красивата булка на света... приказно сияеща! Бъдете много щастливи”, “Честито, Преси! Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот” и “Най-накрая да те видим като булка” са само част от думите на феновете й.
Въпреки всичко обаче, сватба няма. Преслава заяви, че не се е омъжила, но призна, че с половинката й действително планират да узаконят връзката си, макар все още да отказва да разкрие повече подробности.
Добричлийката се решава на тази сериозна крачка почти две години след като стана майка. Сега дъщеричката им Паола ще може да стане и шаферка на известните си родители и да ги съпроводи до олтара.

През последните няколко години Преслава е омъжвана тайно поне десетина пъти. Различни светски издания тиражират изфабрикувани церемонии, които певицата впоследствие отрича категорично.

Коментари

Задължително поле