Хванаха полицаи на таен COVID купон

Кадър от клипа, който бил качен от полицай, за да се изфука.

Горски ги поканил да празнуват, защото му се родило дете

Заснели видео и го качили във фейсбук

Началниците им проверяват случая

Незабавна проверка на сигнал за участието на полицаи в купон в заведение край Сандански бе разпоредена от директора на ОДМВР-Благоевград старши комисар Дойчин Дойчинов. Повод за нея стана видео, качено във фейсбук, на което се вижда събиране на хора, които не спазват мерките, обявени в страната във връзка с разпространението на COVID-19.

Повод за него имал горски служител, на който му се родило дете и той помолил приятел да отвори заведението си, което се намира в местността Попина лъка над Сандански, на закътано място. Купонът трябвало да бъде таен и дискретен. Присъствали и четирима полицаи, но един от тях снимал видео и го качил във фейсбук, за да се изфука. Така купонът бил разкрит и е докладвано на началниците на полицията.

По първоначални данни от кадри, разпространени в социалните мрежи, става видно, че е организирано и проведено събиране в нарушение на противоепидемичните мерки, на което са присъствали и служители на ОДМВР-Благоевград. За случая е уведомен директорът на РЗИ-Благоевград.

Допълнителна информация за констатациите и резултатите от проверката ще бъде предоставена след приключването є, обявиха официално от благоевградската дирекция на вътрешните работи.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони