Транспортират в „Пирогов“ 16-годишна, пила по греша сода каустик

Аз-приятелят като поетическа сплав

Доведеният син на Стефан Данаилов: Лекарите го поставиха в медикаментозна кома, за да не се мъчи

Рекорден брой от 196 150 посетители отчита музей „Етър”-а в Габрово Статистиката е за деветте месеца на годината

Китай: С Вашингтон сме в „първа фаза“ от изготвянето на търговското споразумение

Осигуровки за шефове в няколко фирми

Верижна катастрофа затруднява движението край Мездра в посока столицата

Джина Стоева и Ивена отново запяха заедно

Външно: Препоръчваме на българите да не пътуват до Каталуния заради протестите, опасността е голяма

Съдът разпореди ново разследване за смъртта на дете на училищна площадка Родителите на 8-годишния Красимир продължават да водят гражданско дело за 600 000 лева срещу община Велико Търново

35 души са загинали при катастрофа с автобус в Саудитска Арабия

ВТУ договаря сътрудничество с Виетнам

Прокуратурата привлече като обвиняеми мъж и жена за склоняване към проституция

Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняеми Илина Т., на 22 г., и Георги Д., на 48 г., и двамата от гр. Пловдив, за склоняване на лица към проституция с користна цел и за предоставяне на помещения на различни лица за полови сношения.

До момента е установено, че двамата обвиняеми за периода от септември 2015 г. до май 2016 г. склонявали три жени, на възраст между 21  и 33 г., към проституция, като им създали профили в интернет със снимки и предоставяли помещения за тази дейност на няколко адреса в гр. Пловдив.

Данните от разследването сочат, че жените давали на обв. Илина Т. половината от заработените суми за сексуалните услуги, както и пари за ползването на помещенията. При повикване те трябвало да посещават и други адреси, като до тях били превозвани с таксиметров автомобил, шофиран от обв. Георги Д. Тарифите за сексуалните услуги варирали от 60 лева за половин час до 100 лева за един час. Жените се представяли с псевдоними – Виктория, Никол и др. Това съобщиха от пресцентъра на Прокуратурата.

Двамата обвиняеми са задържани с постановление на наблюдаващия прокурор за срок от 72 часа. Под ръководството на Районна прокуратура-Пловдив по досъдебното производство продължават активните процесуално-следствени действия.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.