Пролет пукна, ние още не...

Генерала vs Слави.

Всички слухове за край на нацията са силно преувеличени

Тревога: Светът имал запаси от порно едва до средата на май

“Люлека ми замириса.

А зефирът заразниса

мирис люлеков над нази -

от любовен дъх талази...”

Кажете сега какво е искал да каже авторът, а! Как какво? Дедо Вазов е пределно ясен - иде пролет, природата разцъфва, любовни трепети се носят из въздуха,... та хич бива ли ние да си седим, озаптени по домовете? Когато обаче има желание, има и начин:

Къде беше досега?

Разхождах се с кучето!

Ама ние нямаме куче?!

Е, на улицата се запознах с едно...

Подобни диалози тепърва масово ще се чуват. Факт е, че кучетата се превърнаха в изключително дефицитен артикул напоследък. Забелязвате ли, че даже и помиярите взеха да изчезват от улиците? Такава огромна разлика в съотношението търсене/предлагане за лаещи четириноги не е имало от времето, когато у нас бе пълно с виетнамски гастарбайтери. Даже читатели сигнализират, че са забелязали онлайн обява:

“Продавам куче, родено през февруари 2010 година, на 20 000 километра.”

Еми, чудесна оферта - таман е разработено за разходки, ако е и от порода с нисък разход - какво повече му трябва на човек. Други пък намират утеха и начин за поддържане на добра форма чрез домашен фитнес. “Занесох си лежанката за вдигане на тежести в мойта стая, та да си тренирам там на място - разказва млад и здрав българин. В неделя сутринта обаче, докато аз още спя, баба ми пуснала прахосмукачка. В един момент обаче леко се пробуждам от воя на машината, току-до мен, отварям едното око и - какво да видя! С дясната ръка баба ми бута прахосмукачката, с другата хванала щангата, вдигнала я от пода и мърморейки “Аман от тия железа” бавно я изнася към антрето, за да не є пречи в чистенето...80 кила дискове бях качил, братче, представяш ли си - тя с едната ръка!”

Мда-а-а... Как мислите се казвала бабата на този нашенски юнак? Не, не е Илийца, не се подвеждайте от Вазов в началото. Бонка се казвала, но мисълта ни е, че дорде има такива баби, тоз народ няма да се затрие, аферим, бабо, машаллах...

И една тревожна новина, донесена ни от любимия сайт Не! Новините, който винаги е абсолютно сериозен по своему:

БАН - Нов тревожен математически модел начертаха с треперещи ръце учените от БАН.

Според данните светът ще е изгледал цялото порно до средата на май при настоящите темпове на ескалираща консумация. “Ако не заоблим кривата, тя ще щръква все повече и повече. Порното ще свърши, което означава, че все повече и повече хора няма да свършват. Ад!” - тревожат се математиците.

И бодър, оптимистичен финал, откраднат от пост във фейсбук, както винаги: “Пролет е и ни съ едосвайте, ако птиче ви се изцвъка върху кухата пача - просто бъдете благодарни, че кравите не могат да летят...”

Коментари

Задължително поле