Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 24.10.2019

На 24 октомври 2019 да почерпят

Григор Димитров отпадна от турнира във Виена

Катер на гръцката брегова охрана мина през лодка с мигранти

Бени Ганц получи мандат от президента на Израел да формира ново правителство

„Капитал” изкара ЕК палач на магистрала “Струма” Източници на “Труд” в Брюксел опровергаха манипулациите в изданието за строителството на трасето Крупник - Кресна

Регистрация по ДДС при реклами във фейсбук

Всички страни от ЕС са се съгласили на отсрочка за Брекзит

Саудитската агенция по храните: Bългарските продукти са висококачествени

Къванч Татлъту заминава за 6 месеца в САЩ

Има задържан за взрива в гаража на адвокат от Монтана

Вдигат осигуровките за свободните професии Повече ще внасят и фермерите

ЦИК разреши привличане като обвиняем на Тома Белев за антисемитизъм Постъпило е мотивирано искане от главния прокурор по досъдебно производство

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 24 октомври 2019

Министър Танева: Над 600 работни места ще бъдат създадени чрез проекти по подхода ЛИДЕР

Промени в организацията на движението във връзка с фестивала „София диша“

Ще има промени в организацията на движението във връзка с фестивала „София диша“, съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

Утре /21 август/ във връзка с освобождаване на пространство за движение без автомобили и провеждането на фестивала се забранява престоят, паркирането и влизането на пътни превозни средства от 8.00 до 20.00 часа по бул. „Цар Освободител“ – между ул. „Г. С. Раковски“ и бул. „Дондуков“; от 8.00 до 24.00 часа – по ул. „Кн. Александър I“ – между ул. „Ген. Гурко“ и бул. „Цар Освободител“, и ул. „Съборна“ – между ул. „Кн. Александър I“ и ул. „Леге“.

„София диша“ ще се състои тази неделя в подкрепа на творческите индустрии в България и активния начин на живот. Известните „жълти павета“ ще бъдат затворени за автомобилно движение. Локацията ще се превърне в пешеходна зона и открита среща с българските културно-творчески индустрии, както и в пространство за спорт и активен начин на живот от 16.00 до 22.00 часа.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.