Вучич организира митинг в своя подкрепа

Зам.-главният прокурор Иван Гешев: Гробна тишина настъпи в мрежата на ало-измамниците (обзор)

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

Сузи Денисън, Европейски съвет за външна политика: 100 млн. европейци се колебаят за кого да гласуват

Проф. Иван Литвиненко: Пътеките в педиатрията са най-ниско платените

Христина Шопова: Надграждаме конкурса „За хляба наш…” с много любов и сърце

В пенсията влизат най-добрите доходи (обзор)

Пътешественикът Симеон Идакиев получи голямата награда на изложението „Културен туризъм” в Търново Отличиха общините Разград и Стара Загора за атрактивно и ефективно управление на туристически продукт

Окриха 50 кг кокаин на учебен военноморски кораб в Черна гора

Ограда на поделение се срути в Хасково, има загинал

ДПС обяви листата си за евроизборите Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски в челни позиции

Касови апарати с режим „стелт” Превключват на работа с укриване на ДДС с два клавиша

Ангел Джамбазки: Трябва да се реши ромският въпрос, децата трябва да бъдат образовани

Отлагат изборите за ректор на ВТУ за 10 юни Люти скандали тресат висшето учебно заведение в старата столица

Какво е да си Кавалер на музата?

Промиването на мозъците и контролът Искат да ни подчинят с обща вяра

„Битието определя съзнанието“ е заразило мозъците на всички

За съжаление, хората масово си мислят, че историческият процес има само икономическа детерминанта и изобщо не разбират, че над нея доминират идеите, големите смисли, които ни формират такива, каквито сме. Ама това пусто материалистическо „битието определя съзнанието“ е заразило мозъците на всички. В този смисъл почти всички са марксисти, дори без да го разбират. Докато повелителите на историята работят върху идеологиите. промиват ни мозъците, а ние не разбираме какво правят и защо. Просто, защото сме научени да мислим, че най-големият мотив на някой може да е само да натрупа пари. А социалните инженери знаят, че парите са нищо. Важна е властта, властта над хората и то постигната посредством моделирене на съзнанието и ценностните им системи.

Във всеки случай, всичко онова, което днес наричаме либерално, ляволиберално и несистемно ляво представляват част от един и същи идеологически и политически конгломерат. Крайнолевите са просто техните щурмоваци, които най-радикално и необуздано прокарват същите идеи. Човек може да си помисли, че днешното глупаво и съвсем непрогресивно ляволиберално е някак си хакнато от злите капиталисти, които го използват като идеологически инструмент за техния социален инженеринг. Единствената девиация, която не се е вписала в тази концептуална рамка, е тази на сталиновия социализъм. Истинското ляво е това на троцки според западняците, а както знаем, те са създатели на лявата идея.

Знаете ли защо, според мен, имаме толкова организирани атаки срещу християнската цивилизация? Защото единствена тя е развила идеята за егалитаризъм и демокрация. Нито една друга култура не е, за цялата човешка история. А тези приятели строят свръхтоталитаризъм, на който му пречат подобни концепции.

Населението на планетата е огромно и тепърва още ще расте, контролът върху него е все по-сложен и само амалгамирането му, заличаването на историческата и културна памет и идентичност, както и подчиняването му на обща вяра (особено така удобна като исляма) могат да постигнат тази цел.

(от фейсбук)

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (6)

 1. Властта искат да придобият, за да вземат чрез нея парите. Битието не е само парите, но и парите не са нищо. Нищото е в главата на авторката, нито от идеология има нещо, нито от политика, нито от история.

 2. Mи кат сме толерантни та оставяме изроди кат луканов и паси да водят политиката – така е… са не говоря, че изпростяхме дотам да оставим слабоумни кат цветанов да ги надледят…

 3. Хората са различни, има и ентусиасти, работещи за слава/0,5%/.Средностатистическият човек е мързелив, търсещ лесното. Ако работи, то е по принуда/Който не работи не трябва да яде/. А най-лесно се живее за чужда сметка! Затова борбата за власт е вечна! Властта над други хора и държави осигурява блага и слава. Църквите се борят за власт. За да се пребори с тракийската/българската/ доминация в Константинопол, Православната църква разрушава първохристиянските ни храмове, книжнината ни, заличава историята ни и обявява българите за варвари и еретици, които трябва да се „покръстят“ и подчинят на „цивилизаторите“. Гори на клади богомилите. Същото прави и ИД-Идил днес! Няма разлика.

 4. Имперският финансов елит провежда от 1948 г. геноцид на нациите от европейската цивилизационна сфера, вкл. и най-агресивно – срещу народите на Северна Америка, а особено интензивно и срещу Западна Европа. Ние българите сме също с особен приоритет в тази насока.

  Причината е по-високото образователно ниво в тези региони и исторически формиралите се нагласи за масови реакции и понякога – акции, вкл. с революционен характер на народите, срещу абсурдите и шизофрениите на управляващите, което пречи за реализиране на глобалния проект.

  Геноцидът се провежда с подлост и хитрост, характерни за елита на някои нации. Използва се ПСИХОЛОГИЧЕСКА ДИВЕРСИЯ, с помощта на която се натрапва чрез пропагандната машина СВРЪХДОЗА ДЕМОКРАЦИЯ, ПРАВА И СВОБОДИ, които са фатални за консуматора както всяка свръхдоза.

  В случая това са „демократичните ценности“ , натрапени след Втората световна война на модерното общество :
  – сексуална революция – с начало 1948 г.;
  – съвместно обучение на младежите и девойките в средните училища – с начало 1950 г.;
  – равенство на половете – с начало около 1954 г.;
  – фаворизиране на маргиналите (цигани, малцинствени прослойки, среди с ниско ниво на образование и пр.) – по-интензивно от около 1960 г.;
  – права и овластяване на психопатите с хронични форми на заболяването – по-изявено от около 1965 г.;
  – издигане на секса до кумир на обществото – по-интензивно от около 1975 г.;
  – интензивно налагане на феминизиране на държавното управление, журналистиката, съдебната система, а чрез TV и Интернет – за масовизиране на порно, перверзии, содомия и пр. от около 1980 г.;
  – натрапване на обществена и правна търпимост към безбрачното съжителство от бардашки тип, за да се доунищожи семейството – начални прояви около 1970 г., масовизиране – около 1980 г.;
  – начало на опити за открито толериране на кръвосмесителен секс – за масово израждане на нациите – от около 2015 г.;

  Както се вижда, това е систематично провеждана политика за „хуманен“ геноцид, високо ниво на инфекциозните заболявания и израждане на населението. Така се подготвя нахлуване на емигрантски потоци в опразнените – поради срив на семейството и ниска раждаемост – територии в САЩ, Канада, Европа, докато в останалите региони процесите са по-забавени. Причината е ограничените човешки и финансови ресурси за тотално и синхронно обезлюдяване едновременно на регионите на планетата. Целта е да се създаде малограмотна, разнородна тълпа – лесна за управление и редуциране до санитарен минимум.

  Това, разбира се, е КОНСПИРАТИВНА ПРАКТИКА за опразване на територии за малка Глобална империя, а за прикритие и приспиване на простолюдието организаторите я наричат КОНСПИРАТИВНА ТЕОРИЯ.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.