Протест на тютюнопроизводители и животновъди пред Министерство на земеделието

Снимка: Уикипедия

За пореден път ще изразят недоволството си и тютюнопроизводители, несъгласни с начина, по който се разпределят субсидиите за продукцията им. Към тях се присъединяват и животновъди, които още не са получили подпомагането си за миналата година. Не е удовлетворено и искането им за отмяна на министерската заповед, която спира кандидатстването по мерките за биоземеделие. Протестът ще бъде пред Министерството на земеделието, а не на пътя за Гърция, увери тютюнопроизводителят Живко Желев, предаде БНР.

“Ще покажем на новите управляващи, които вече са избрани, че трябва да спрат кражбите и продажбите в Министерство на земеделието” заяви Живко Желев, представител на протестиращите тютюнопроизводители.

 

 

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Дайте да подкрепим тарикатите животновъди итютюнджии,които само смучат субсидии. Нека всеки от тях покаже колко заплати е платил, колко продукция е продал, колко на светло нафта и препарати и семена е купил ,колко здравно осигуряване е платил. Да ,ама не, всичко е на черно и само рев за субсидии. Много от тези не си знаят кравите,щото са виртуални. Това е фермерския бизнес в БГ. Подкрепте ги да смучат още.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.