Проф. дтн инж. Цоло Вутов: Зад всеки личен успех стоят и колективни усилия

„За мен е чест да получа най-високото отличие в наградната система на България“, каза индустриалецът проф. дтн инж. Цоло Вутов след удостояването му с орден „Стара планина“ първа степен от президента на България Румен Радев „за изключителен принос и заслуги към икономическото развитие на страната и изграждане на съвременните индустриални отношения“.

„Зад всеки личен успех стоят и колективни усилия. Затова за мен е важно да подчертая приноса и да благодаря за партньорството и сътрудничеството на всички онези личности, организации, институции, с които сме работили заедно. Специално благодаря за съвместните усилия на нашите екипи, на нашите служители, на всички партньори, с които имаме общи каузи, които са от значение за благото на България. Съвсем не на последно място - благодаря на моето семейство, за тяхното разбиране и подкрепа през годините!“, допълни управителят на Геотехмин ООД.

На церемонията присъстваха д-р инж. Владимир Вутов и д-р инж. Иван Вутов – заместник-управители на Геотехмин ООД, които работят заедно с проф. дтн инж. Цоло Вутов в името на дългосрочното и устойчиво развитие на компаниите от Група ГЕОТЕХМИН.

Номинацията на проф. дтн инж. Цоло Вутов е направена от КРИБ и подкрепена от БТПП, НТС по МДГМ, ФНТС, БАН, Българска минно-геоложка камара, Минно-геоложки университет „Св. Иван Рилски“, Химико-технологичен и металургичен университет, Национален Борд по туризъм, и БЧК.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Икономика