Пускат сериал за „Мистър и мисис Смит“

Услугата за стрийминг Amazon Prime Video представи първия трейлър за дългоочаквания екшън сериал „Мистър и мисис Смит“, в който главните роли се изпълняват от Доналд Глоувър  и Мая Ърскин. Всичките 8 епизода на шоуто ще бъдат пуснати на 2 февруари.

Проектът е базиран на едноименния филм от 2005 г. с участието на Брад Пит и Анджелина Джоли. За разлика от оригинала, новата версия ще включва двама самотни непознати, които се присъединяват към мистериозна шпионска агенция. Тази работа им осигурява богатство, пътуване по света и луксозно имение в Манхатън. Те обаче са принудени да приемат нова самоличност, като стават Джон и Джейн Смит. Двамата съпрузи всяка седмица поемат рискована мисия. Ситуацията става по-сложна, когато между тях се зараждат истински любовни чувства.

Глоувър не само играе главната мъжка роля, но и е продуцент и съавтор на сериала заедно с Франческа Слоун. Актьорският състав включва още Пол Дано, Вагнер Моура, Джон Туртуро, Михаела Коел и др. Първоначално г-жа Смит трябваше да играе Фийби Уолър-Бридж, но тя напусна проекта през 2021 г.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали