На 21 януари 2019 да почерпят

Столичният инспекторат с проверки за неправилно паркиране

Умопомрачени либерали искат черна Клеопатра Политически коректните зомбита готвят нов бойкот

ХИВ-позитивен остава зад решетките Болестта не е попречила на деянията му

Брад Пит и Чарлийз Терон заедно?

Психологът Росен Йорданов: Между любовта и ревността няма нищо общо

Двама шофьори на ден у нас минават на ток Над 68% ръст на регистрациите на електромобили само за година

Ограничено е движението по пътя Сопот-Карлово заради катастрофа

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в понеделник, 21 януари 2019

СДВР издирва извършители на грабеж и побой

Акция „димяща кола“ в София КАТ глобява с 50 лева, ако автомобилът пуши над нормата

Тунел със система за вентилация и пречистване на въздуха откриха в Хонконг Той е на стойност 4,6 милиарда долара

Християнсоциалният съюз в Германия с нов лидер МВР шефът Хорст Зеехофер се оттегли след 10 г. на поста

Купуваме по-скъпо сирене, масло и мляко Ядем круши от Холандия и Южна Африка, джинджифил - от Перу

Министър Желязков: Поне милиард трябват през следващите години за модернизация на БДЖ

Пълни отличници заемат местата за редовна магистратура в Стопанската академия в Свищов Първият записал се магистър избра „Икономика и мениджмънт на туризма”

Пълни отличници са сред първите записали се в обрзователно-квалификационна степен „магистър” за редовна форма на обучение по държавна поръчка в Стопанската академия „Димитър А. Ценов” в Свищов. Сред избраните от кандидат-магистрите с успех Отличен 6.00 магистърски програми са „Финансов мениджмънт”, „Счетоводство и одит в нефинансовите предприятия”, „Информационни системи и технологии в бизнеса”.

За учебната 2017/2018 година свищовското висше училище реализира прием по над 40 магистърски програми на български и английски език в редовна и дистанционна форми на обучение. Първият записан нов магистър за редовно обучение по държавна поръчка е Милена Иванова, избрала МП „Икономика и мениджмънт на туризма”. Студентската книжка на Милена връчи зам.-ректорът по учебна дейност проф. д-р Марияна Божинова. Срокът за записване на редовните магистри е до 26 август, а за избралите да се обучават в дистанционна форма е до 21 септември.

През последните години широкото разпространение на интернет доведе до огромен ръст в отдалеченото преподаване и обучение. С натрупания 18-годишен опит в дистанционното обучение Стопанска академия се нарежда сред най-добрите, като продължава да обновява и актуализира този вид обучение съобразно желанията на студентите и нуждите на бизнеса. Мащабното обновяване на предлаганото от тази година 100 % дистанционно обучение дава възможност на свищовските магистри да учат и работят едновременно, и да имат свободата сами да определят темпото, времето и мястото на своята подготовка.

Съкратените сроковете на обучение ще дадат възможност на записалите се до 21 септември 2017 г. икономисти да завършат избраната магистърска програма до средата на месец юли 2018 г.

Срокът на обучение за неикономисти е намален от 6 на 4 семестъра, а за професионалните бакалаври – от 5 на 4 семестъра. Въведена е нова платформа за дистанционно обучение (онлайн обучение) с достъп до всички необходими материали и ресурси, а предлаганите магистърски програми са осъвременени съобразно изискванията на работодателите.

Намалена е общата сума за обучение и в допълнение се предоставя възможност за разсрочено плащане на семестриалните такси. За да се улесни съчетаването на работа и учене, учебният процес е разделен на модули за по-равномерно разпределение на усилията през семестъра.

Изпитите ще се провеждат само в събота и неделя, за да не се налага ползване на отпуск. За удобство на студентите в ОКС „магистър” и с цел да се спестят време и транспортни разходи, са създадени центрове за административно обслужване в София и Бургас.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.